search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 15:24
MENU CLOSE

Ο Τζακ Μπλακ σκάρωσε επί τόπου τραγούδι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (Videos)

22.09.2022 00:33
giannis-123-new

Viral έχει γίνει ένας αυτοσχεδιασμός του Αμερικανού ηθοποιού και μουσικού Τζακ Μπλακ, ο οποίος από τη σκηνή μιας ζωντανής συναυλίας, ξεκίνησε να τραγουδά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Τζακ Μπλακ έδωσε συναυλία με τον Κάιλ Γκας («Tenacious D») στο Μιλγουόκι και δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Γιάννη «σκαρώνοντας» επί τόπου ένα τραγουδάκι.

«Ξέρετε πως εγώ κι ο Κέιτζ (σ.σ. Κάιλ Γκας) είμαστε Λέικερς για πάντα, αλλά υπάρχει ένας παίκτης που γουστάρουμε να τον βλέπουμε ό,τι και να δείχνει εκείνη την ώρα η τηλεόραση. Ξέρετε γιατί; Γιατί είναι απίθανος!», είπε ο Τζακ Μπλακ και στη συνέχεια άρχισε να τραγουδά ρυθμικά «Antetokounmpo-Antetokounmpo-Antetokounmpo, 1-2-3, Antetokounmpo-Antetokounmpo-Antetokounmpo MVP…» και μετά «Antetokounmpo-Antetokounmpo-Antetokounmpo, yes it’s true… Antetokounmpo-Antetokounmpo-Antetokounmpo, we love you».

Αν και ο Τζακ Μπλακ παραδέχτηκε πως θέλει ακόμη δουλειά το τραγούδι, στη συνέχεια είπε πως θα φτιάξει ένα φοβερό τραγούδι για τον Γιάννη.

Διαβάστε επίσης:

Πόλο: Στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού η εθνική Νέων Ανδρών – Νίκησε τη Μάλτα με 8-3

Μαρινάκης: «Με τον Μίτσελ ζήσαμε κορυφαίες και ανεπανάληπτες βραδιές – Θα το γυρίσουμε και θα είμαστε πάλι νικητές» (Video)

Κατερίνα Στεφανίδη: Καταγγέλλει ότι η κυβέρνηση στερεί το ελληνικό διαβατήριο από τον σύζυγό της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 15:23