search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:38
MENU CLOSE

Τα «όλα ίσα και όμοια» στα γκάλοπ, το μπακότερμα του Ανδρουλάκη και ο φόβος του ΠΑΟΚ

23.09.2022 08:45
gallop new

Χαίρετε.

Αν δεν έχετε κάτι σοβαρότερο να κάνετε μέσα στο ΣΚ, μπορεί να πιάσετε και να διαβάσετε καμιά δημοσκόπηση, στην οποία ο αναλυτής της θα προσπαθεί να εξηγήσει πως είναι δυνατόν να υπάρχει ακρίβεια, δυσαρέσκεια, ανασφάλεια, γκρίνια για την καθημερινότητα, γκρίνια για την κατάσταση στην παιδεία, στην υγεία και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης οι πολιτικοί αρχηγοί της να μένουν στάσιμοι σε ποσοστά και να τσιμπάει μόνο το κυβερνών κόμμα και ο πρωθυπουργός!! Ωραία ε;;

⁃ Επειδή σχεδόν όλα τα παλικάρια των δημοσκοπήσεων τα ξέρω προσωπικά εδώ και χρόνια, θα τους πω ότι πάντα χρήσιμο: στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό. Είπαμε να συνεργάζονται οι εταιρείες με τα συστήματα γιατί προφανώς δεν βγαίνουν τα μαγαζιά μόνο με τις πολιτικές μετρήσεις, αλλά μέχρι σ’ ένα σημείο η …υποχρέωση.

⁃ Όλες οι έρευνες μοιάζουν μεταξύ τους τόσο πολύ, σαν να ενώνονται «εις σάρκα μία» που λέει και το εκκλησιαστικό άσμα.

⁃ Ένα από τα ενδιαφέροντα βέβαια είναι ότι το θέμα των τηλεφωνικών υποκλοπών δεν ταίριαξε στο Νίκο Ανδρουλάκη.

Όσο ίδιος το παίζει μπακότερμα, τόσο δεν θα παίρνει τις ανάσες που χρειάζονται για να γίνει πρωταγωνιστής όπως έχει πει, αλλά και γιατί όχι υποψήφιος πρωθυπουργός – εκείνος το λέει, δεν το λέω εγώ.

⁃ Με την ευκαιρία να πω ότι το οικονομικό πρόγραμμα που παρουσίασε στην Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έμοιαζε στο στυλ με εκείνα των περασμένων δεκαετιών.

Χωρίς έμπνευση, χωρίς καινοτόμες προτάσεις, χωρίς ιδέες που θα ταίριαζαν σε νέο πολιτικό αρχηγό. Λογικό, αφού το συνέταξε ο Νίκος Χριστοδουλάκης! Καθηγητής μεν, έντιμος δε, αλλά παλαιάς κοπής. Πάρτο αλλιώς Νικόλα, γιατί είναι κρίμα. Όλοι ΠΑΣΟΚ είμαστε(αν)

⁃ Για τον Ιβάν σας τα έχουμε πει και διαβάζουμε και διάφορα από συναδέλφους. Οι πιέσεις για να «ξεφορτώσει» συνεχίζονται. Η κυβέρνηση – λέει – ότι δεν ασχολείται.

Αλλά θα ασχοληθεί, όταν θα βρεθεί μπροστά σε ένα πρόβλημα που λέγεται ΠΑΟΚ! Μια σύγκρουση και δυσαρέσκεια που θα προκύπτει από τους παοκτζήδες στοιχίζει πιο πολύ από το …μακεδονικό!

Διαβάστε επίσης

Οι απόστρατοι στα… όπλα, το αμερικανικό ενδιαφέρον για λιμάνια και καημούς (εκλογικούς) και «ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ» των δημοσκοπήσεων

Εδώ ο Ιβάν, εκεί ο Ιβάν, στο… λιμάνι ο Ιβάν, η πίεση για παρέμβαση της Προέδρου και το κουίζ των εκλογών

Ο «άλλος» Τσιπρας στην ΔΕΘ, το «Mea Culpa» στη μεσαία τάξη και το φρένο στους Άραβες για την είσοδο στην Εθνική

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:38