search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 06:56
MENU CLOSE

Μήτογλου: Φτάνει στο τέλος του το «σίριαλ» με την τιμωρία του από τη FIBA

26.09.2022 21:54
Μήτογλου στον ΟΠΑΠ: Σε 2-3 εβδομάδες θα είναι 100% έτοιμος ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Media

Στην τελική του ευθεία – μετά από χαρακτηριστική καθυστέρηση – φαίνεται ότι εισέρχεται η υπόθεση του Ντίνου Μήτογλου, που από τις αρχές του περασμένου Μαρτίου παραμένει αγωνιστικά ανενεργός.

Σύμφωνα μ πληροφορίες του gazzetta.gr o Θεσσαλονικιός ψηλός που εξακολουθεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο από την Αρμάνι Μιλάνου, βρέθηκε θετικός στην χρήση απαγορευμένης ουσίας, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον αγώνα της 4ης του περασμένου Μαρτίου στο ΟΑΚΑ, εναντίον του Παναθηναϊκού.

Αυτομάτως κινήθηκε η πειθαρχική διαδικασία από την αρμόδια επιτροπή της FIBA, αλλά παρ’ ότι η πλευρά του Έλληνα παίκτη οργάνωσε την υπερασπιστική της γραμμή, η προκαταρκτική διαδικτυακή ακρόασή του άργησε (για λόγους ανωτέρας βίας) να προγραμματιστεί και από τις αρχές Μαϊου, πραγματοποιήθηκε στις αρχές Ιουλίου.

Η τριμελής επιτροπή δεσμεύτηκε να μελετήσει τον φάκελο που κατέθεσαν οι δικηγόροι και να λάβει υπ’ όψιν της τις εξηγήσεις που έδωσε ο ίδιος ο Μήτογλου στην πρώτη ακρόαση, με στόχο να προγραμματίσει την τελική ακροαματική διαδικασία από την οποία θα προκύψει και η ποινή που θα του επιβληθεί.

Η θερινή περίοδος και ο φόρτος εργασίας του οργανισμού της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στην διάρκεια του Σεπτεμβρίου (ελέω Eurobasket και Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών), όμως, προκάλεσε νέα καθυστέρηση και η τελευταία ενημέρωση που έφτασε από την Γενεύη, θέλει τους δικαστές να καταλήγουν στην απόφασή τους μέχρι τα μέσα Οκτώβρη.

Αυτό σημαίνει ότι πολύ σύντομα ο Ντίνος Μήτογλου θα κληθεί να συμμετάσχει σε μία δεύτερη διαδικτυακή ακρόαση, η οποία και θα κρίνει την τύχη του στην υπόθεση ντόπινγκ.

Διαβάστε επίσης:

Αργεντινή: Άγριο ξύλο μεταξύ παικτών σε αγώνα ποδοσφαίρου (video)

Μουντιάλ 2022: Οι οικογένειες των εργατών που σκοτώθηκαν στο Κατάρ ζητούν αποζημιώσεις 330 εκατ. ευρώ

Μαραθώνιος: Ο Κιπτσόγκε «τρέλανε» τα χρονόμετρα και έγραψε ξανά ιστορία (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58