search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:46
MENU CLOSE

Οικονόμου για βιασμό 12χρονης: Ένας εγκληματίας έτυχε να είναι μέλος ενός κόμματος – Τι είπε για τη μη διαγραφή του (video)

11.10.2022 13:19
oikonomou-kolwnos

Να απαντήσει στα ερωτήματα που αφορούν στις σχέσεις του 53χρονου βιαστή της 12χρονης, την οποία και εξέδιδε, με τη ΝΔ, επιχείρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Γιάννης Οικονόμου καταδίκασε το πρωτοφανές έγκλημα, λέγοντας ότι θα πρέπει να γίνουν γνωστοί και οι περισσότεροι από 200 «επίδοξοι» βιαστές της μικρούλας.

Ερωτηθείς ωστόσο γιατί ανεστάλη η κομματική του ιδιότητα αλλά δε διαγράφηκε από τη ΝΔ, απάντησε ότι επί της ουσίας πρόκειται για το ίδιο λέγοντας «μην κολλάμε στα τυπικά».

Αναφερόμενος στις σχέσεις του 53χρονου με τη ΝΔ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε, μεταξύ άλλων, ότι «ένας εγκληματίας έτυχε να είναι μέλος ενός πολιτικού κόμματος», προσθέτοντας ότι αντίστοιχα, στο παρελθόν, έχουν βρεθεί κι άλλα.

Κατά τον κ. Οικονόμου αυτό δεν σημαίνει κάτι, καθώς, όπως είπε, δεν τίθεται θέμα ανοχής επειδή αυτός ο αχαρακτήριστος -όπως ανέφερε- τύπος, πέρασε από τη ΝΔ.

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι απαράδεκτοι οι συνειρμοί βιαστών με το κόμμα του.

Διαβάστε επίσης:

Παραδοχή ΥΠΕΘΑ για τον Έβρο: Η νησίδα με τους 38 μετανάστες είναι και ελληνική

Σκληρή γλώσσα από Κύρτσο: Σαπίλα στη ΝΔ

Νίκος Παπανδρέου: «Η μητέρα μου μένει με τον Γιώργο σε νοικιασμένο διαμέρισμα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:41