search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:23
MENU CLOSE

Υποψήφια η Μιλένα παρά τις γκρίνιες…

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2251
13/10/2022
15.10.2022 10:45
Milena Apostolaki_new

«Κόκκινο» πανί είναι για τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ στον Βόρειο Τομέα η Μιλένα Αποστολάκη. Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, για την οποία έχουμε ενημερώσει εδώ και μήνες ότι θα είναι υποψήφια στα βόρεια της Αθήνας, έχει εντείνει και τις τηλεοπτικές της παρουσίες. Αυτό που είναι σε θέση το «Π» να γνωρίζει είναι ότι πολλοί συνυποψήφιοί της δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση μαζί της.

Κορυφαίο στέλεχος την χαρακτηρίζει «ουρανοκατέβατη», αφού απουσίαζε για πολύ μεγάλο διάστημα από τις εσωτερικές εξελίξεις, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που της καταλόγιζαν ακόμα και φλερτ με τη Ν.Δ. Είτε θέλουν πάντως είτε όχι οι εν λόγω ΠΑΣΟΚοι, το σίγουρο είναι ότι η Αποστολάκη θα είναι υποψήφια. Ήδη έχει βρει και τον χώρο όπου θα στεγάσει το πολιτικό της γραφείο, ενώ, πέρα από τις παρουσίες της στην τηλεόραση, θα ξεκινήσει και νέο γύρο περιοδειών στην περιοχή.

Διαβάστε επίσης:

Νέο αστέρι της Κουμουνδούρου ο Νικόλας Φαραντούρης

Νίκος Κοτζιάς: Το μήνυμα στον Μητσοτάκη για τα ελληνοτουρκικά και οι αιχμές για υποχωρητικότητα της κυβέρνησης

Πρωθυπουργός ή ντράμερ;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50