search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:32
MENU CLOSE

Τη διαπόμπευση των παιδόφιλων ζητά ο Βασίλης Κικίλιας

18.10.2022 15:38
kikilias_new

O Βασίλης Κικίλιας τοποθετήθηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για την υπόθεση κακοποίησης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Τουρισμού είπε ότι οι παιδόφιλοι πρέπει να διαπομπεύονται πριν τιμωρηθούν από τη Δικαιοσύνη, γεγονός που δεν μπορεί να ισχύσει σε ένα κράτος δικαίου, όπου δεν νοούνται λαϊκά δικαστήρια και διαπόμπευση κατηγορουμένων πριν διαπιστωθεί η ενοχή τους.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο υπουργός Τουρισμού είπε ότι θεωρεί αδιανόητο που δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα ονόματα των βιαστών του 12χρονου κοριτσιού και ότι κρίνονται η Δικαιοσύνη και το κράτος δικαίου.

«Ως γονιός και πατέρας έχω αρρωστήσει με αυτά που έχουν συμβεί σε αυτό το κοριτσάκι, δεν το χωράει το μυαλό μου. Η δικαιοσύνη και η πολιτεία κρίνονται από το πως θα χειριστούν την υπόθεση αυτή και είναι απαίτηση να βγουν στη δημοσιότητα όλα τα όνομα αυτών που κακοποίησαν αυτή την ευαίσθητη ψυχή», ανέφερε συγκεκριμένα ο υπουργός Τουρισμού.

«Είναι ευθύνη της Εισαγγελίας να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των 212-213 που φαίνεται ότι έχουν ασελγήσει πάνω στο κορμάκι αυτού του μικρού κοριτσιού. Είναι ιερή υποχρέωση της ελληνικής Δικαιοσύνης, αλλά και της ελληνικής Πολιτείας, να μην κουκουλωθεί κανένα όνομα και να μην εξαφανιστεί από τις λίστες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Τουρισμού.

«Θα πρέπει να ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί οι παιδόφιλοι για να διαπομπευθούν, πριν τιμωρηθούν από τη Δικαιοσύνη», δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού.

«Νομίζω και είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι υπάρχουν στη δικογραφία πάνω από 1.500 σελίδες. Θα πρέπει να ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί οι παιδόφιλοι για να διαπομπευθούν πριν τιμωρηθούν από τη δικαιοσύνη. Σε άλλες χώρες όπως η Αμερική και η Αγγλία ξέρετε υπάρχει online πλέον ποιος παιδόφιλος ζει και που», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Πολυσυλλεκτικό αυτοδιοικητικό πείραμα στη Χαλκιδική

Χαμός στη Ν.Δ. για την Ευρωβουλή

«Μας έμαθε ότι αξίζει να παλεύεις» – Συγκινεί ο Μανώλης Χριστοδουλάκης για τη Φώφη Γεννηματά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:29