search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 06:00
MENU CLOSE

Πορτοσάλτε: Ζούμε σε μια κοινωνία που βρίζεις με το γενετήσιο ρήμα τον πρωθυπουργό (video)

19.10.2022 11:53
portosalte1910_new

Μια ανάρτηση του Ιάσονα Αποστολόπουλου έγινε αντικείμενο συζήτησης στο πάνελ του ΣΚΑΪ με τον Άρη Πορτοσάλτε να προχωρά σε προσωπική επίθεση σε βάρος του διασώστη, τον οποίο χαρακτήρισε «επαγγελματία ανθρωπιστή» και λίγο πολύ… δάκτυλο της Άγκυρας.

Ο Ιάσονας Αποστολόπουλος στην ανάρτησή του έγραφε «Το να ωρύεται η ελληνική κυβέρνηση για την απάνθρωπη μεταχείριση μεταναστών από την Τουρκία είναι σαν να διαμαρτύρεται ο Λιγνάδης για τους βιασμούς του Φιλιππίδη», ανάρτηση που διάβασε στο πάνελ ο Άκης Παυλόπουλος με τον Άρη Πορτοσάλτε να παίρνει τον λόγο για να πει τα εξής:

«Σε μια ανοιχτή δημοκρατική κοινωνία που είμαστε μαθημένοι ο καθένας να λέει την παρόλα του, και μία άποψη ερντογανική εκφράζεται και στην Ελλάδα. Εμένα τουλάχιστον δεν με πειράζει. Αυτά τα λέει ο Ερντογάν. Αλλά δεν είνα κακό. Εμείς στην Ελλάδα είμαστε ανοιχτή κοινωνία. Και η ερντογανική άποψη έχει θέση.

Θα μπορούσε ο Ιάσων που είναι και επαγγελματίας ανθρωπιστής, να πάει στην Τουρκία να κάνει μια κριτική στον Ερντογάν. Για να τον δώ να πηγαίνει… Εδώ άλλωστε ζούμε σε μια κοινωνία που βγαίνεις και βρίζεις με το γενετήσιο ρήμα τον πρωθυπουργό. Σε ενοχλεί κανείς; Όχι! Ντάξει, μια χαρα… Παίρνεις την ευθύνη της πράξεως σου.

Ο Ιάσων Αποστολόπουλος, ένας επαγγελματίας ανθρωπιστής, ο οποίος παραλαμβάνει, διασώζει, παραλαμβάνει μετανάστες…

Αν η Ελλάδα προστατεύει τα σύνορά της ο Ιάσων δεν έχει δουλειά…»

Διαβάστε επίσης:

Πήγε να βγάλει φωτογραφία με την Κεραμέως φορώντας τα γυαλιά του τράπερ Τrannos – «Βγαλ’ τα» του είπε η υπουργός (Video)

Ενές Καντέρ: Γιατί ζήτησε να συναντηθεί με τον Νίκο Ανδρουλάκη ο «πολέμιος» του Ερντογάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι βουλευτές και τα στελέχη που έχουν «ανεβασμένες μετοχές»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42