search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:09
MENU CLOSE

«Βράζουν» για τον Πάτση

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2253
27/10/2022
27.10.2022 19:52
PATSIS-124141-NEW

Μεγάλη ενόχληση, μαθαίνουμε, έχει προκαλέσει σε βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ. η υπόθεση Πάτση. Όχι η διαγραφή του από την Κ.Ο. του κόμματος, όσο η καθυστερημένη αντίδραση για μια υπόθεση που «σέρνεται» εδώ και χρόνια.

Συγκεκριμένα, ζήτημα «πόθεν έσχες» του βουλευτή είχε θέσει ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης (ναι, ο γνωστός, ο οποίος παρακολουθούνταν με το Predator…) καταθέτοντας επώνυμη αναφορά στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής το 2020. Επίσης, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν επίσης κινήσει θέμα Πάτση την ίδια χρονιά. Η εφημερίδα «Δημοκρατία» τον είχε κάνει πρωτοσέλιδο από το 2020.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ο βουλευτής φαινόταν να έχει… θεματάκια, έπρεπε η κατάσταση να φτάσει στο (και προεκλογικό…) απροχώρητο για να κινητοποιηθεί η Ν.Δ. και να κάνει το αυτονόητο, δηλαδή, να του ζητήσει εξηγήσεις για τις δραστηριότητές του.

Αυτό που έχει ενοχλήσει εντός του κόμματος είναι ότι η πολύ αργοπορημένη αντίδραση έδωσε την ευκαιρία στην αντιπολίτευση να «κάνει πάρτι» και, ταυτόχρονα, προσέθεσε άλλο ένα πρόβλημα σε μια περίοδο που τα λάθη και τα προβλήματα κοστίζουν…

Διαβάστε επίσης:

Μια άθλια, αλλά νόμιμη διαδικασία

Μητσοτάκης: Η γερμανική παροιμία στον Όλαφ Σολτς για τη «διπλή χαρά»

Εκλογές: Απογοήτευση στο Υπουργείο Εσωτερικών για την συμμετοχή των Ελλήνων του Εξωτερικού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:08