search
ΤΕΤΑΡΤΗ 12.06.2024 08:08
MENU CLOSE

Βασιλιάς Κάρολος: Αυτή ήταν η κρυφή ερωμένη του στη διάρκεια της σχέσης του με την Καμίλα

01.11.2022 16:36
karolos_kamila_new

Στο προσκήνιο έρχονται οι ερωτικές περιπέτειες του βασιλιά της Βρετανίας, Καρόλου, σχεδόν δύο μήνες μετά την άνοδό του στον θρόνο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild», που επικαλείται πηγές της βρετανικής «Mirror», ο βασιλιάς Κάρολος είχε κρυφή ερωμένη, στη διάρκεια της σχέσης του με την Καμίλα.

«Υπέκυψε το 2003 ο τότε πρίγκιπας Κάρολος στη γοητεία της πεθεράς της Σουηδέζας πριγκίπισσας Μαντλίν, διερωτάται η «Bild».

Κατά τα δημοσίευμα ο νυν μονάρχης της Βρετανίας έζησε μία ερωτική περιπέτεια με την πεθερά της πριγκίπισσας Μαντλίν της Σουηδίας, την αυστριακής καταγωγής Εύα Μαρία Ο’ Νιλ, η οποία φέρεται να «ήταν πολύ κοντά» με τον νυν βασιλιά πριν από 19 χρόνια, το 2003.

Όπως αναφέρουν «Mirror» και «Bild», o σύζυγος της πριγκίπισσας Μαντλίν, ο 48χρονος Κρις Ο’ Νιλ, έχει τις ρίζες του στο Λονδίνο, όπου η μητέρα του ζούσε επί σειρά ετών και σύχναζε στους κύκλους της υψηλής κοινωνίας. Η Εύα Μαρία Ο’ Νιλ, μαικήνας της Όπερας του Μονάχου, είχε φιλικές σχέσεις με την πρώην σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα αλλά και τον βασιλιά Κάρολο Γ’.

Ενώ ο τελευταίος είχε ήδη σχέση με την Καμίλα, η Εύα τον κάλεσε σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο Σάλτσμπουργκ, στην πατρίδα της, την Αυστρία και εκείνος την αποδέχθηκε «προς δυσαρέσκεια της Καμίλα», γράφει η «Mirror».

Αν και το φλερτ συνέβη πριν από περίπου δύο δεκαετίες και το έχουν διαψεύσει τόσο ο βασιλιάς Κάρολος όσο και η Εύα, οι φήμες συνεχίζονται και η Εύα Μαρία Ο’ Νιλ δεν έχει μέχρι στιγμής απαντήσει στο αίτημα της γερμανικής εφημερίδας να σχολιάσει την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία: Σε ριάλιτι θα συμμετάσχει πρώην υπουργός Υγείας – Τον έδιωξαν από τους Τόρις

Ιταλία: Η Μελόνι διόρισε υφυπουργό που είχε φωτογραφηθεί με σβάστικα στο μπράτσο (photo/videos)

Όλεγκ Τίνκοφ: Ο Ρώσος μεγιστάνας που εγκατέλειψε την «αυλή» του Πούτιν λόγω του πολέμου στην Ουκρανία (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.06.2024 08:04