search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:57
MENU CLOSE

Η Γη της Ελιάς: Στη Μάλτα για γυρίσματα ηθοποιοί της σειράς (Video)

04.11.2022 20:39
i gi tiw elias987- new

Εκτός συνόρων για μια ακόμη φορά, βγαίνει η επιτυχία του Mega «Η Γη της Ελιάς», μετά τη Μαδρίτη που ταξίδεψαν πρόσφατα μέλη του καστ για γυρίσματα.

Όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», ο Αντρέας Γεωργίου μαζί με τον Μάξιμο Μουμούρη και την Αντωνία Χαραλάμπους πρόκειται να ταξιδέψουν σύντομα στη Μάλτα.

Σύμφωνα με το σενάριο της σειράς, ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη ετοιμάζουν τον γάμο τους και οργανώνουν το ταξίδι του μέλιτος. Ωστόσο, ο Δημοσθένης θα τους χαλάσει τα σχέδια και θα τους αναγκάσει να αναβάλουν προσωρινά το ταξίδι τους, το οποίο σχεδίαζαν αρχικά να πραγματοποιήσουν στην Ελβετία. Το ζευγάρι όμως δεν θα το βάλει κάτω. Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη θα αλλάξουν προορισμό και θα ζήσουν τον έρωτά τους στη Μάλτα.

Σύμφωνα με το spoiler που δόθηκε στην εκπομπή, στα σχέδια της παραγωγής της «Γης της ελιάς» συμπεριλαμβάνεται ακόμα ένα ταξίδι στο εξωτερικό για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Διαβάστε επίσης:

«Ανασχηματισμός» στην «Αυγή» – Ο Σπύρος Ραπανάκης ο νέος Διευθυντής

Τηλεθέαση: Σασμός και Maestro καθηλώνουν το κοινό

Μάριον Μιχελιδάκη για τον θάνατο του Αντώνη Σκυλλάκου: «Δεν έχω λόγια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:56