Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αποτελεί, αναμφισβήτητα, μια από τις σειρές της φετινής σεζόν που έχει ξεχωρίσει, με το κοινό να μένει πιστό στο ραντεβού του με το Mega σε κάθε νέο επεισόδιο.
Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό λίγες ημέρες πριν, η σειρά κατάφερε να κερδίσει και το εισιτήριο για το Netflix.
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης που συχνά δίνει υλικό από τα γυρίσματα του «Maestro» στους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram, ανήρτησε ένα βίντεο για τον τρόπο με τον οποίο γυρίστηκε η σκηνή, κατά την οποία το πτώμα του «Χαράλαμπου», τον οποίο ενσαρκώνει ο Γιάννης Τσορτέκης, καταλήγει στη θάλασσα.
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- ότι ο ηθοποιός έμεινε κάτω από την επιφάνεια του νερού για περισσότερα από 40 λεπτά με τους δύτες, να του παρέχουν οξυγόνο μέχρι να γυριστεί η σκηνή.
«Γυρίσματα με κρύο..Για τις ανάγκες αυτού του γυρίσματος ο Γιάννης Τσορτεκης έμεινε κάτω από το νερό πάνω από 40 λεπτά με τους δύτες να του παρέχουν οξυγόνο έως ότου γυριστεί η σκηνή. Παράλληλα στο σχολείο με την Συμφωνική Ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη, να γυρίζουμε μια από τις πιο κρύες αλλά και πιο αγαπημένες μου στιγμές της σειράς» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσής του
Διαβάστε επίσης:
Action24: Στις 28 Νοεμβρίου το νέο πρόγραμμα με αμιγώς ενημερωτικά χαρακτηριστικά
Γιώργης Μασσαβέτας: Πέθανε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας
Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης παίρνει τα αποτελέσματα του τεστ DNA
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.