search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:23
MENU CLOSE

Πλεύρης: Εμπιστεύεστε γιατρό που πιστεύει ότι αν κάνει το εμβόλιο θα έχει το χάραγμα του αντιχρίστου; (video)

30.11.2022 09:26
plevris-new

«Σεβαστή» αλλά ταυτόχρονα «επικίνδυνη» για τη δημόσια υγεία, χαρακτήρισε την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να επιστρέψει στην εργασία του το προσωπικό των νοσοκομείων που δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Κληθείς να σχολιάσει την απόφαση, ο κ. Πλεύρης επανέλαβε ότι το υπουργείο θα σεβαστεί την απόφαση και 2.190 άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί θα επιστρέψουν στην εργασία τους από 1 Ιανουαρίου.

Το μέτρο του υπουργείου δε θα παραταθεί είπε ο κ. Πλέυρης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, προσθέτοντας ωστόσο ότι η απόφαση αποτελεί «ήττα για τη δημόσια υγεία».

Όπως είπε χαρακτηριστικά για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς:

«Ρωτάω ανοιχτά: Άνθρωπος ο οποίος πιστεύει ότι άμα του κάνουν εμβόλιο, έχει το χάραγμα του αντίχριστου ή του αλλοιώνεται το DNA, τον εμπιστεύεστε να είναι ο γιατρός σας αν πάτε σε δημόσιο νοσοκομείο; Εγώ δεν τον εμπιστεύομαι».

Σε επισήμανση των παρουσιαστών ότι ίσως κάποιοι εξ αυτών φοβούνται και δεν αποφασίζουν να κάνουν το εμβόλιο, απάντησε: «Όλος αυτός ο κόσμος που φοβόταν στους 16 μήνες που εφαρμόστηκαν μέτρα, είδε ότι τα εμβόλια έγιναν σε δόσεις τεράστιες, σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού».

«Αυτούς τους ανθρώπους τους θεωρώ επικίνδυνους, είτε γιατί δεν πιστεύουν στην επιστήμη, είτε για κάποιους λόγους. Σέβομαι την απόφαση του ΣτΕ, όμως θα υπάρξει ένα τέτοιο πρωτόκολλο, ώστε η επιστροφή αυτών των ανθρώπων να μην οδηγήσει σε επικινδυνότητα τη δημόσια Υγεία. Θα συνεδριάσει σχετικά η επιτροπή εμπειρογνωμόνων».

Διαβάστε επίσης:

Στην Πολωνία ο Δένδιας για τη Σύνοδο των ΥΠΕΞ του ΟΑΣΕ

Αλέξης Χαρίτσης στο topontiki.gr: Απολύτως αναγκαία και εφικτή η ανακατανομή των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης

Ν. Ανδρουλάκης: Ο ελληνικός λαός αξίζει πολύ περισσότερα από το εγχώριο πολιτικό σύστημα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:14