search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:43
MENU CLOSE

Στην ΕΡΤ όλα συνεχίζονται, τίποτα δεν «κόβεται»

06.12.2022 09:16
ptosi_ert_new

Την παραφιλολογία των προηγούμενων ημερών ότι «ψαλιδίζονται» σειρές, άλλες ότι «παγώνουν» και ότι προγράμματα θα «κοπούν», διασκεδάζουν στο ραδιομέγαρο οι επικεφαλής της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, αναφέρουν πηγές της ΕΡΤ.

Ο αριθμός επεισοδίων της σειράς «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» δεν συρρικνώνεται, ούτε αραιώνει η προβολή τους, αποσαφήνιζαν από τα κεντρικά της ΕΡΤ. Διασκεδάζουν επίσης τη σεναριολογία που θέλει να έχει «παγώσει» η υλοποίηση της παραγωγής μυθοπλασίας εποχής «Παραλία», η πλοκή της οποίας εκτυλίσσεται στα Μάταλα των 70’s- βασίζεται στο μυθιστόρημα της Πηνελόπης Κουρτζή με τίτλο “Το Κορίτσι με το σαλιγκάρι” – και στην οποία πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Δανάη Μιχαλάκη, Δημήτρης Μωθοναίος, Κώστας Νικούλι, Μάκης Παπαδημητρίου, Μπέτυ Λιβανου.

Επίσης σε ικανοποιητικό βαθμό έχουν προχωρήσει τα γυρίσματα του υπαρξιακού εγκληματολογικού  δράματος «Η πτώση», σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Χρίστου Γεωργίου, με πρωταγωνιστές τους Χρήστο Λούλη, Θάλεια Ματίκα.

Η θριλερικών αποχρώσεων σειρά στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται ένας γιατρός που πάει να κάνει ένα καλό αλλά βλέπει τον «κόσμο» του να γυρίζει ανάποδα, είναι πολύ πιθανόν να «εμφανιστεί» στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 αρχές Ιανουαρίου 2023- μια εκδοχή ήταν να κάνει πρεμιέρα έπειτα από το τέλος του Μουντιάλ– και αμέσως μετά την ολοκλήρωση του να πάρει τη σειρά της η ιστορική- δραματική «Το βραχιόλι της φωτιάς» βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Βεατρίκης Σαΐας-Μαγρίζου, με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Γιώργου Γκικαπέππα και την ευαίσθητη ματιά των Νίκου Απειρανθίτη και Σοφίας Σωτηρίου.

Η νέα σειρά, μικρής φόρμας (μόλις οκτώ επεισοδίων) μεταφέρει στη μικρή οθόνη το συγκλονιστικό οδοιπορικό μιας οικογένειας εβραίων της Θεσσαλονίκης, που αναγκάζεται να αναζητήσει καταφύγιο σε έναν τσιγγάνικο καταυλισμό ύστερα από τη μεγάλη πυρκαγιά της πόλης το 1917.

Επίσης συνεχίζεται κανονικά το τηλεπαιχνίδι «Ο πιο αδύναμος κρίκος» ως την ολοκλήρωση της σεζόν, αναφέρουν οι ίδιες ΕΡΤικές πηγές.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση ΠΣΚ: «Μία σου και μία μου» μεταξύ Μουντιάλ και «Η γη της ελιάς»

Τηλεθέαση καναλιών: Υψηλά διψήφια μερίδια και το ΠΣΚ για τον ΑΝΤ1 (πίνακες)

Συγγνώμη από το Πρώτο Θέμα στην Καίτη Γαρμπή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:43