search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:25
MENU CLOSE

Ασπρόπυργος: Άγνωστοι επιτέθηκαν σε οδηγό και του έκλεψαν το αυτοκίνητο

09.12.2022 16:17
astynomia_peripoliko0111_new

Ακόμα ένα περιστατικό βίας σημειώθηκε χθες (8/12) στον Ασπρόπυργο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, στις 23:25 το βράδυ, πέντε άγνωστοι ακινητοποίησαν ένα αυτοκίνητο έξω από τα Διυλιστήρια στον Ασπρόπυργο και με χρήση σωματικής βίας ανάγκασαν τον οδηγό να βγει έξω από αυτό.

Στη συνέχεια, οι πέντε άγνωστοι επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα και έφυγαν.

Nύχτα έντασης σε Ασπρόπυργο και Άνω Λιόσια

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Πέμπτης (8/12), Ασπρόπυργος και Άνω Λιόσια βίωσαν μία νύχτα έντασης, με επεισόδια μεταξύ Ρομά και αστυνομικών να σημειώνονται σε πολλές περιοχές.

Αφορμή των επεισοδίων ο πυροβολισμός απο αστυνομικό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Συγκεκριμένα, στα διυλιστήρια στον Ασπρόπυργο, στην περιφερειακή Αιγάλεω, Ρομά έστησαν ενέδρα σε τρεις ομάδες ΟΠΚΕ. Τους έριχναν επί μία ώρα με καραμπίνες από το ύψωμα. Στο σημείο μετέβη ομάδα των ΕΚΑΜ για τον απεγκλωβισμό αστυνομικών. Ένας άνδρας της ΟΠΚΕ τραυματίστηκε ελαφρά.

Επίσης, ομάδα Ρομά έκανε διάρρηξη και στη συνέχεια έβαλε φωτιά σε ένα κατάστημα ελαστικών στον Ασπρόπυργο, με τον καπνό να «πνίγει» την περιοχή.

Στα Άνω Λιόσια, νεαροί πυρπόλησαν αστικό λεωφορείο, στην διασταύρωση της λεωφόρου Φυλής με την οδό Ιουστινιανού, στο οποίο ευτυχώς δεν υπήρχαν επιβάτες.

Επίσης, άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον πυροσβεστών, οι οποίοι κινούνταν στην περιφερειακή οδό Αιγάλεω.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη για το Μάτι: «Δεν καταλάβαμε τη μητέρα μου, είχε απανθρακωθεί – Το κράτος ήταν απών»

«Πυροβόλησα χαμηλά και τις δύο φορές» υποστήριξε στην απολογία του ο αστυνομικός – Πώς αντιδρά η οικογένεια του 16χρονου (Videos)

Καλαμάτα: Ταυτοποιήθηκε το ζευγάρι των ηλικιωμένων – Εξετάζεται το ενδεχόμενο αυτοκτονίας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:24