search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 11:48
MENU CLOSE

«Χαμόγελο του Παιδιού»: Η απάντηση στα δημοσιεύματα για κακοδιαχείριση – «Θα δώσουμε όλες τις απαντήσεις»

11.12.2022 17:32
xamogelo_new (2)

Στα δημοσιεύματα που κατηγορούν το «Χαμόγελο του Παιδιού» για κακοδιαχείριση, με φόντο το σκάνδαλο με τη «Κιβωτό του Κόσμου»,  απαντά η ΜΚΟ.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα στο «ΒΗΜΑ της Κυριακής», το «Χαμόγελο του Παιδιού» εμφανίζει σημαντικά πλεονάσματα ύψους 6 εκατ. ευρώ ενώ παράλληλα υπάρχουν δείγματα ελλιπούς και προβληματικής διαχείρισης σε αρκετά από τα 230 ακίνητα που είχαν παραχωρηθεί την τελευταία 25ετία στην οργάνωση.

Η εφημερίδα απευθύνει πέντε ερωτήματα στη ΜΚΟ «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ στο πρωτοσέλιδο της αναφέρει πως, παρά τα διαθέσιμα 6,2 εκατ. ευρώ δηλώνονται «προβλήματα επιβίωσης». Σημειώνεται επιπλέον πως από δωρέες έχουν εισπραχθεί 10-14 εκ. ευρώ.

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνέχεια του ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου που δημοσιεύεται στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ”, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, με τίτλο «Στο μικροσκόπιο “Το Χαμόγελο του Παιδιού”»: Ενημερώνει ότι πρόκειται να αποστείλει εντός της μέρας σχετικό Δελτίο Τύπου, δίνοντας αναλυτικές απαντήσεις σε κάθε ένα από τα «πέντε ερωτήματα» που τίθενται.

Επιπλέον, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου και ώρα 12μμ ο Οργανισμός καλεί σε Συνέντευξη Τύπου όλους τους δημοσιογράφους και λοιπούς ενδιαφερόμενους στους χώρους του Οργανισμού (Γαρυττού 80 – 15343 Αγία Παρασκευή), κατά την οποία ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Κώστας Γιαννόπουλος, από κοινού με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα στελέχη του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” θα απαντήσουν αναλυτικά και τεκμηριωμένα», αναφέρει η ΜΚΟ στην απάντησή της.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στο Βόλο: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Γιάννης Κουβάτας

Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Οκτώ ώρες αναμονή στο «Αγλαΐα Κυριακού» για μια εξέταση στα παιδιά

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Η ανατριχιαστική τελευταία κατάθεση της – Όλα όσα είπε στους αστυνομικούς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 11:47