search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 09:20
MENU CLOSE

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποκαλύπτει πρώτη φορά το παρασκήνιο του μεγάλου καβγά στο Fame Story (Video)

12.12.2022 13:08
mikroytsikosandreas_new

Στο παρασκήνιο της σύγκρουσης του αείμνηστου Αντώνη Βαρδή με την παραγωγή του fame story, το μακρινό 2002, αναφέρθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με αφορμή τη δήλωση του Γιάννη Βαρδή πως ο πατέρας του ήθελε να αποχωρήσει από το μουσικό reality.

«Εμένα με πίεσαν να βγω τηλεφωνικά στον Τελικό. Με πίεσαν αφόρητα, γιατί δεν ήθελα. Με την παραγωγή αυτή συνεργαζόμουν όλα τα χρόνια αλλά εγώ έχω μάθει, όταν έρχομαι σε μετωπική σύγκρουση, να μην τα “σπάω” με την έννοια “δεν μιλιόμαστε”. Δεν έχω δεχτεί ποτέ στην τηλεόραση “θα πεις αυτό”. Έχω δεχτεί “μην πεις αυτό”, με βαριά καρδιά, αλλά το “θα πεις αυτό” ξεχάστε το, δεν το ‘χω κάνει ποτέ» είπε αρχικά, ενώ αναφερόμενος στην περιβόητη κόντρα της Κατερίνας Κούκα με την Άσπα Τσίνα, τόνισε:

«Η σύγκρουση είχε προέλθει ανάμεσα στην Κατερίνα Κούκα και την Άσπα. Εκεί ήταν η σύγκρουση και άρχισε η Κατερίνα και μίλαγε με μία κριτική διάθεση… βγήκε η Άσπα και την κατακεραύνωσε, ήρθε η Άσπα σε μένα και έβγαλε τεράστιο πράγμα και εκεί συμμετείχε κι ο Αντώνης (Βαρδής) που πήρε το μέρος της Κατερίνας. Και τα μεσημεριανά της εποχή το τράβηξαν πέρα για πέρα.

Τους έλεγα: τι νομίζετε, ότι εδώ είναι ακαδημία; Εδώ είναι μία τηλεοπτική εκπομπή. Στο ριάλιτι δεν κάνεις ασκήσεις σε χαρτί. Όταν γίνεται ριάλιτι με μένα, δεν υπάρχει καμία μα καμία προτροπή. Υπάρχει το ξεδίπλωμα του χαρακτήρα σου. Με την Κατερίνα τα έχω πει, με τον Αντώνη δυστυχώς δεν λύθηκε και το έχω μέσα μου αυτό το πράγμα. Εγώ υποστήριζα το δικαίωμα των παικτών να έχουν άποψη.

Όποιος πει “ο Ανδρέας μου είπε να πω αυτό”… εγώ απλά τους έδινα το δικαίωμα εξομολόγησης. Αυτό θέλει και ένα ταλέντο. Είναι το πραγματικό ταλέντο, γιατί υπάρχει και το στημένο… να βάλουμε εμένα με τις δύο μου γκόμενες να σκοτωθούμε» επισήμανε.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Γερασιμίδου: Το οξύ έμφραγμα, ο νευρικός κλονισμός και η μεταφυσική εμπειρία (Video)

Τέιλορ Σουίφτ: Θα σκηνοθετήσει την πρώτη της ταινία (Video)

Αυτή είναι η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 09:20