search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:11
MENU CLOSE

Τέιλορ Σουίφτ: Θα σκηνοθετήσει την πρώτη της ταινία (Video)

12.12.2022 11:08
taylor-soyift-new

Το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με μία μεγάλου μήκους ταινία σε πρωτότυπο σενάριο που έχει γράψει η ίδια κάνει η Τέιλορ Σουίφτ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, μάλιστα, το κινηματογραφικό στούντιο Searchlight Pictures θα αναλάβει την παραγωγή της ταινίας.

«Είναι πραγματική χαρά και προνόμιο να συνεργαζόμαστε μαζί της, καθώς ξεκινά αυτό το συναρπαστικό και νέο δημιουργικό ταξίδι» ανέφεραν σε δήλωσή τους οι πρόεδροι της Searchlight, Ντέιβιντ Γκρίνμπαουμ και Μάθιου Γκρίνφιλντ προσθέτοντας:

«Η Τέιλορ Σουίφτ είναι καλλιτέχνης και αφηγήτρια μιας ολόκληρης γενιάς»

Ο τίτλος οι συντελεστές και άλλες πληροφορίες για την ταινία δεν έχουν βγει, μέχρι στιγμής, στη δημοσιότητα.

Αν και είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με μια μεγάλου μήκους ταινία, η σούπερ σταρ της ποπ έχει σκηνοθετήσει στο παρελθόν βίντεο για τα «All Too Well» και «The Man», κερδίζοντας βραβεία MTV VMA και για τα δύο. Επιπλέον, η μικρού μήκους ταινία «All Too Well: The Short Film» είναι επίσης υποψήφια για το Όσκαρ καλύτερης ταινίας μικρού μήκους.

«Θα ήθελα να συνεχίσω να κάνω μερικά βήματα μπροστά. Και νομίζω ότι τώρα βρίσκομαι σε ένα μέρος όπου το επόμενο βήμα δεν θα είναι “παιδικό” βήμα. Θα ήταν μεγάλη δέσμευση να κάνω μια ταινία. Και νιώθω ότι θα μου άρεσε πολύ αν μου δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία και προκύψει, γιατί απλά λατρεύω να λέω ιστορίες με αυτόν τον τρόπο» είπε κατά τη διάρκεια του φετινού φεστιβάλ κινηματογράφου του Τορόντο, εκφράζοντας την επιθυμία της να ασχοληθεί με την παραγωγή ταινιών.

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο (Photos)

Σταύρος Σβήγκος: «Όταν η πρώην σύζυγός μου ήταν έγκυος, πέρασα ανδρολοχεία» (Videos)

Καβογιάννη για Maestro: «Με έχουν αγκαλιάσει γυναίκες στο δρόμο κλαίγοντας για τον ρόλο της κακοποιημένης γυναίκας» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:10