search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:25
MENU CLOSE

Κόρινθος: Προφυλάκιση δύο μαθητών για την απόπειρα ομαδικού βιασμού 14χρονης (Video)

16.12.2022 11:06
viasmos_new

Την προφυλάκιση δυο εκ των πέντε μαθητών που κατηγορούνται για την απόπειρα ομαδικού βιασμού μιας 14χρονης μαθήτριας σε Γυμνάσιο – Λύκειο της Κορίνθου αποφάσισαν από κοινού ανακρίτρια και εισαγγελέας.

Είχε προηγηθεί η μαραθώνια απολογία των ανηλίκων, οι οποίοι είναι ηλικίας 13 έως 15 ετών

Οι υπόλοιποι τρεις μαθητές έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, που θα αφορούν την εμφάνιση τους σε Αστυνομικό Τμήμα και ίσως αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η απολογία των πέντε κατηγορουμένων που ξεκίνησε χθες γύρω στις 12 το μεσημέρι διακόπηκε στη μία περίπου τα μεσάνυχτα, ενώ η ανάκριση συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή 915/12), οπότε αναμένονται τόσο η ιατροδικαστική εξέταση όπως επίσης και η εξέταση των μαρτύρων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η επίθεση στο 14χρονο κορίτσι εκδηλώθηκε εντός σχολικού χώρου και σχολικού ωραρίου. Το κορίτσι που είναι σοκαρισμένο, μεταφέρθηκε σε δομή στην Αθήνα για να ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται προκειμένου να γίνει η μαρτυρία της κοπέλας για το τι ακριβώς συνέβη. Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν ύστερα από την καταγγελία της μητέρας της στις αρχές, οπότε άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της επίθεσης.

Αρνούνται τις πράξεις οι ανήλικοι

Από την πλευρά των συνηγόρων των πέντε κατηγορουμένων μαθητών που ακολουθούν κοινή γραμμή υπεράσπισης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υποστηρίζεται ότι δεν έχουν τελεστεί οι πράξεις που τους αποδίδονται, οι μαθητές απλώς έπαιζαν με τη δεκατετράχρονη και δεν προχώρησαν σε κάτι άλλο.

Διαβάστε επίσης:

Άκης Τσελέντης: «Περιμένουμε πλούσια μετασεισμική ακολουθία – Θα διαρκέσει μήνες» (Video)

Πάτρα: Άνδρας ξυλοκόπησε άγρια νεαρό μέσα σε κλαμπ

Καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και θυελλώδεις νοτιάδες (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:24