search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:58
MENU CLOSE

Μαρία Σπυράκη: Σε προγραμματισμένη εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη – Οι απουσίες και οι αναφορές στους συνεργάτες της (Video)

17.12.2022 13:53
spyraki_new

Σε προγραμματισμένη εκδήλωση για το περιβάλλον στη Θεσσαλονίκη παραβρέθηκε σήμερα η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, παρά την αναστολή της κομματικής της ιδιότητας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, παρά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων η Μαρία Σπυράκη αρνήθηκε να προβεί σε πολιτικές δηλώσεις για την επικαιρότητα.

Στην εκδήλωση, που είχε προγραμματιστεί πριν από περίπου δύο μήνες, δεν συμμετείχαν πολιτικά πρόσωπα ούτε από τη Νέα Δημοκρατία ούτε από άλλους πολιτικούς χώρους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε και ένα τρίλεπτο απολογιστικό βίντεο για τη δράση της στο ευρωκοινοβούλιο. Σε αυτό δεν υπήρχε αναφορά στη Νέα Δημοκρατία παρά μόνο «ευρωβουλευτής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος».

Στη διάρκεια της ομιλίας της, η Μαρία Σπυράκη αναφέρθηκε πολλές φορές στη συμβολή των συνεργατών της τα χρόνια που βρίσκεται στην Ευρωβουλή.

Διαβάστε επίσης:

Άδωνις Γεωργιάδης: Το «καλάθι του Άι Βασίλη», η «θραύση» και τα τελάρα με τα λαχανικά (Videos)

Γιώργος Κύρτσος: Το «ευχαριστώ» του σε ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη Τσίπρα (Photos)

Εκλογές τώρα, ούτε με σφαίρες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:55