search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:26
MENU CLOSE

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: …Μεταγραφή Γκούμα στο «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» (Video)

05.02.2023 12:58
alpha_star

Διακαναλική συνάντηση παρακολούθησαν οι τηλεθεατές της εκπομπής «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» το πρωί της Κυριακής.

Kατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης με τα διόδια Αφιδνών για την εξέλιξη της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» κι ενώ ο ρεπόρτερ της εκπομπής του Alpha, Νίκος Μισίρης, μετέδιδε την εικόνα από την περιοχή με τους διερχόμενους οδηγούς να προσπαθούν να βάλουν στα οχήματά τους αντιολισθητικές αλυσίδες και κουβέρτες, ο Νίκος Μάνεσης εντόπισε στο πλάνο τον Βαγγέλη Γκούμα του Star.

«Εκεί δεξιά είναι ο κύριος Γκούμας, ο συνάδελφος από το Star; Ρώτησέ τον, ξέρει να βάζει αλυσίδες;» είπε με χιούμορ ο Νίκος Μάνεσης στον Νίκο Μισίρη και ο δημοσιογράφος του Star έδωσε εξίσου χιουμοριστική απάντηση. 

«Ξέρω, ξέρω. Έκατσα, όταν ήταν ακόμη καλός ο καιρός, και έμαθα. Χιονοκουβέρτες μάλλον, όχι χιονοαλυσίδες» απάντησε ο Βαγγέλης Γκούμας.

Μάλιστα, όταν ο Νίκος Μάνεσης σχολίασε την ομπρέλα που εκείνος κουβαλούσε, η απάντηση μάλλον θα τον αιφνιδίασε. «Πες του, έχει πάρει και ομπρέλα βλέπω, αν μπορεί με τα 9 μποφόρ να την ανοίξει», είπε χαριτολογώντας ο Νίκος Μάνεσης για να του εξηγήσει ο Βαγγέλης Γκούμας ότι «δεν την πήρα την ομπρέλα για μένα, αλλά για την κάμερα την πήραμε». 

Διαβάστε επίσης:

Κυριακάτικες εφημερίδες: Οι τίτλοι στα πρωτοσέλιδα (Video)

Βρετανία: Η ακρίβεια ακυρώνει συνδρομές στις πλατφόρμες

Ναταλία Γερμανού: «Μην μας ξαναδείτε! – Δεν θέλουμε τηλεθεατές σαν κι εσάς» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:24