search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 23:52
MENU CLOSE

Παραμένει ο γρίφος του debate

07.02.2023 15:49
mitsotakis_tsipras_1200-700_new

Για άλλη μια φορά, στο πλαίσιο του διαλόγου τους στη Βουλή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε στον πρωθυπουργό το αίτημα/πρόκληση/πρόσκληση για τηλεμαχία τους ενόψει των εθνικών εκλογών.

Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «κρύβεται» επί επτά χρόνια και ότι αρνείται να κάνει debate μαζί του, καλώντας τον να αποδεχθεί το αίτημά του.

Πάντως, ο πρωθυπουργός έκανε… ντρίπλα, λέγοντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι οι πολλές «συγκρούσεις» που έχουν οι δυό τους στη Βουλή επί διακυβέρνησης ΝΔ θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως debate.

Διερωτήθηκε μάλιστα αν ο Αλέξης Τσίπρας δεν αισθάνεται τόσο άνετα στο βήμα της Βουλής και επιδιώκει την τηλεοπτική αναμέτρηση, προκαλώντας αντιδράσεις από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την άλλη, βέβαια, ο Κ. Μητσοτάκης είπε ότι «κάθε πράγμα στον καιρό του», οπότε το παράθυρο για τηλεμαχία δεν φαίνεται να κλείνει.

Διαβάστε επίσης:

Κυβερνητικό… σαρδάμ Μητσοτάκη στη Βουλή – Η αντίδραση Τσίπρα (photos/video)

Ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας και ο… ύμνος του ΕΑΜ

«Απογευματινή»: Ανακαλεί τις αναφορές σε «βαλίτσες με χρήματα» μετά το εξώδικο Παππά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 23:41