search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:53
MENU CLOSE

Φεύγουν από Τζήμερο – Κρανιδιώτη και πάνε στον Μπογδάνο – Έντονο παρασκήνιο και ονόματα 

08.02.2023 06:00
bogdanos_new

Αλλαγές και ανακατατάξεις φέρνουν οι επερχόμενες εκλογές και στα… δεξιά της Νέας Δημοκρατίας. Στην λεγόμενη «εξωκοινοβουλευτική δεξιά». 

Στο κόμμα του Μπογδάνου, ΠΑΤΡΙ.Δ.Α φτάνουν από την αρχή της χρονιάς συνεχώς υποψήφιοι και στελέχη, οι οποίοι μέχρι πρότινος ήταν δίπλα στους Τζήμερο – Κρανιδιώτη. Για να τα βάλουμε κάτω τα πράγματα υπενθυμίζεται ότι Μπογδάνος – Λατινοπούλου έχουν κάνει το δικό τους κόμμα αφού τους διέγραψαν οι Κρανιδιώτης – Τζήμερος. Πλέον τα δύο κόμματα δεν κρύβουν την «έχθρα» τους

Στο κόμμα Μπογδάνου λοιπόν κατέφτασαν ο πρώτος και ο δεύτερος σε ψήφους στις ευρωεκλογές του 2019 της Δημιουργίας, Ίων Ανδρικόπουλος και Έλενα Γκιουρτζίδου.  Από το κόμμα Τζήμερου-Κρανιδιώτη προς το κόμμα Μπογδάνου έχει επίσης μετακομίσει πλειάδα άλλων υποψηφίων, όπως ο Μανώλης Χατζημανώλης, αλλά και επιτελικών στελεχών, όπως οι υπεύθυνοι Θεσσαλίας και Κρήτης, Γιώργος Νικολαΐδης και Κωνσταντίνος Κεφάλας. Παράλληλα, ο προηγούμενος Διευθυντής Γραφείου Τύπου του Φαήλου Κρανιδιώτη, Κωνσταντίνος Γρηγορόπουλος, ανέλαβε εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΤΡΙ.Δ.Α

Όλα αυτά την ώρα που ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος της ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. «οργώνουν» την Ελλάδα. Προ ημερών ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος βρέθηκε στην Καλαμάτα, ενώ σύντομα θα επισκεφθεί τη Λάρισα.  Όσο για ονόματα στα ψηφοδέλτια (και από τον καλλιτεχνικό χώρο, όπως μαθαίνουμε) θα ανακοινωθούν μαζί με τους υπολοίπους υποψηφίους στην κεντρική εκδήλωση και κοπή πίτας της ΠΑΤΡΙ.Δ.Α., που έχει προγραμματιστεί για τις 18 Φεβρουαρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. 

Δημοσκοπικά τώρα, η Εθνική Δημιουργία είχε πλησιάσει και το 2% (με συμμετοχή Μπογδάνου στο κόμμα), ενώ η ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. εμφανίζεται σε κάποιες μετρήσεις να είναι στο 1% με 1,5%. Όλα αυτά βέβαια έχουν τη σημασία τους αν σκεφτούμε ότι οι πρώτες κάλπες θα γίνουν με απλή αναλογική. 

Διαβάστε επίσης:

Κυβερνητικό… σαρδάμ Μητσοτάκη στη Βουλή – Η αντίδραση Τσίπρα (photos/video)

Ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας και ο… ύμνος του ΕΑΜ

«Απογευματινή»: Ανακαλεί τις αναφορές σε «βαλίτσες με χρήματα» μετά το εξώδικο Παππά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15