search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:53
MENU CLOSE

Μπιλ Γκέιτς: Αυτή είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του μεγιστάνα της Microsoft (video)

10.02.2023 12:44
bill-gates_paula-hurd_1200-700_new

Ο πολυεκατομμυριούχος της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, βγαίνει με την Πόλα Χαρντ, χήρα του πρώην προέδρου της Oracle, Μαρκ Χαρντ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six.

Το ζευγάρι εθεάθη τον περασμένο μήνα στο Australian Open και σε άλλα σημεία της Μελβούρνης. Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπιλ Γκέιτς βγαίνει με την Πόλα Χαρντ -υπήρχαν ψίθυροι ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους εδώ και ένα χρόνο- φαίνεται πως ο Μπιλ Γκέιτς βρήκε νέα αγκαλιά δύο χρόνια αφότου χώρισε από τη Μελίντα ύστερα από 27 χρόνια γάμου.

Ποια είναι η Πόλα Χαρντ

Η Πόλα Χαρντ ήταν σύζυγος του πρώην προέδρου της Oracle, Μαρκ Χαρντ, ο οποίος πέθανε τον Οκτώβριο του 2019, σε ηλικία 62 χρόνια μετά από μάχη με τον καρκίνο. Ο Μαρκ και η Πόλα Χαρντ είχαν παντρευτεί το 1990 και είχαν αποκτήσει δύο κόρες, την Κάθριν και την Κέλι.

Η Πόλα Χαρντ έχει ένα κοινό με τον Μπιλ Γκέιτς, αφού προέρχονται και οι δύο από τον κόσμο της υψηλής τεχνολογίας. Η Πόλα Χαρντ εργαζόταν ως υψηλόβαθμο στέλεχος στη NCR Global, εταιρία λογισμικού για τον τραπεζικό τομέα. Έμεινε στην εταιρία αυτή επί 17 χρόνια μέχρι που έφυγε το 2001.

Όταν εγκατέλειψε τον χώρο της υψηλής τεχνολογίας η Πόλα Χαρντ ασχολήθηκε με την οργάνωση εκδηλώσεων και με φιλανθρωπίες.

Στον λογαριασμό της στο LinkedIn αναφέρει ότι «αναπτύσσει και διοργανώνει μεσαίου και μεγάλου βεληνεκούς εκδηλώσεις για πρόσωπα, εταιρίες και φιλανθρωπικές οργανώσεις».

Επίσης, διαχειρίζεται τις επενδύσεις της οικογένειας Χαρντ, είναι μέλος του συμβουλίου του πανεπιστημίου Baylor και συνεργάζεται με την ιδιότητα του εθελοντή με την MPH Investments.

Όπως και ο Μπιλ Γκέιτς η Πόλα Χαρντ ασχολείται με το τένις και συνηθίζει να παρακολουθεί τα πιο σημαντικά τουρνουά.

Τα πράγματα δείχνουν να γίνονται σοβαρά στη σχέση των δύο, αλλά η Πόλα δεν έχει συναντηθεί ακόμα με τα τρία παιδιά του Γκέιτς, όπως δήλωσε πηγή στο People.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Αυτό είναι το ζευγάρι Ελλήνων που αγνοείται στην Αντιόχεια – Επιχείρηση της ΕΜΑΚ στα συντρίμμια (videos)

Σεισμός σε Τουρκία – Συρία: Κατέρρευσε στον «αέρα» γνωστός ηθοποιός που έχει χάσει την οικογένειά του στα συντρίμμια (video)

Το Κίεβο «ξήλωσε» το άγαλμα του σοβιετικού στρατηγού που απελευθέρωσε την πόλη από τους Ναζί! (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:42