search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:36
MENU CLOSE

Κέβιν Κόστνερ: Γιατί παρέλαβε με ντελίβερι την «Χρυσή Σφαίρα» (Video)

14.02.2023 10:41
kevin konstnernew

Δεν πέρασε απαρατήρητη η απουσία του Κέβιν Κόσντερ από την τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών – προάγγελων των Όσκαρ.

Η απουσία ενέτεινε τις φήμες για αποχώρηση του ηθοποιού από τη σειρά γουέστερν τoυ Paramount+. Στην πραγματικότητα ο λόγος ήταν άλλος.

Ο ηθοποιός και η οικογένεια του ήταν αποκλεισμένοι στο σπίτι τους στο Μοντεσίτο καθώς πλημμύρες είχαν αποκόψει την περιοχή, και ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να βρίσκόταν στη σάλα χορού του Χίλτον στο Μπέβερλι Χιλς.

Αποκλεισμένος αλλά ασφαλής παρακολούθησε την τελετή αραχτός στο κρεβάτι του σπιτιού του με την υπόλοιπη οικογένεια και ευχαρίστησε την Ένωση Ανταοποκριτών Ξένουν Τύπου – η οποία έχει θεσπίσει τις «Χρυσές σφαίρες» για το βραβείο καλύτερου ηθοποιού σε δραματική σειρά – για την διαρκή υποστήριξη της σε όλη την επαγγελματική διαδρομή του, με βίντεο που ανέβασε αργότερα στο Instagram ξετυλίγοντας το βραβείο που παρέλαβε με ντελίβερι!

Ο ηθοποιός εξήγησε στο βίντεο ότι εκείνος και η σύζυγος του, Κριστίνα, είχαν φορέσει τα κατάλληλα ρούχα για την περίσταση, ήταν έτοιμοι αλλά «νιώσαμε πολύ άσχημα και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα, και βλέπαμε τον χρόνο, σαν την άμμο στο μπουκάλι να χάνεται καθώς οι πιθανότητές μας να φτάσουμε εκεί λιγόστευαν».

Παρακολούθησαν την τελετή από το σπίτι «αλλά δεν ήταν το ίδιο».

Η σύζυγός του πάντως, όπως είπε, το πάλεψε να φτιάξει ατμόσφαιρα γιορτινή στο σπίτι αγοράζοντας 30 μπαλόνια.

«Ήθελα να είμαι εκεί και η Κρις αντιλήφθηκε πως στεναχωρήθηκα », ανέφερε εξηγώντας πως έχασε τη στιγμή κατά την οποία ένα όνειρό του θα γινόταν πραγματικότητα.

Διότι μπορεί στο παρελθόν να έχει τιμηθεί άλλες δύο φορές με «Χρυσή σφαίρα», αλλά τη μία φορά είχε βραβευτεί ως σκηνοθέτης (για το «Χορεύοντας με τους λύκους» το 1991) και την άλλη φορά ως καλύτερος ηθοποιός σε μίνι σειρά (για το «Χάτφλιντς και Μακόις» του 2013).

Αυτή τη φορά όμως η «Χρυσή σφαίρα» αφορούσε στη «μεγάλη» κατηγορία βραβείων.

«Παρακολουθούσαμε την τελετή και τα παιδιά μου άκουσαν το επίθετο μας από την τηλεόραση και δεν ήμασταν σε μια από σημαντικότερες εκδηλώσεις του κόσμου. Θέλαμε να είμαστε, αλλά βρεθήκαμε μαζί ως οικογένεια. Τα παιδιά άκουσαν να διαβάζεται το όνομά μου και σηκώθηκαν όρθια και ζητωκραύγασαν».

Στο βίντεο που ανέβασε χθες ο Κόστνερ φαίνεται να ανοίγει το μεγάλο κουτί το οποίο αφήνει να εννοηθεί ότι μόλις το είχε παραλάβει.

Εκείνο που δεν πέρασε απαρατήρητο είναι το γεγονός πως δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στην ομάδα παραγωγής του «Yellowstone», ούτε στην συνδρομητική πλατφόρμα Paramount+ που μεταδίδει τη σειρά γουέστερν μηδε του δημιουργού της σειράς εξαιρουμένου, Τέιλορ Σέρινταν, ενισχύοντας τις φήμες που τον παρουσιάζουν να αποχωρεί από τη σειρά.

Ωστόσο ολοκλήρωσε το βίντεο «ξετυλίγματος» με ειλικρινείς ευχαριστίες προς όλους. «Όταν έρχεσαι για πρώτη φορά στο Χόλιγουντ, θέλεις απλώς να βρεις την πρώτη σου δουλειά. Έχεις δει τελετές και βραβεύσεις και αναρωτιέσαι αν ποτέ θα βρεθείς κι εσύ κάποια στιγμή σε μια.

Και να τώρα που κρατώ το βραβείο. Για όλους όσοι με στήριξαν, για την Ένωση Ανταποκριτών που αξιολόγησε τί έκανα φέτος, είμαι χαρούμενος που βρήκα ταινίες στη ζωή μου οι οποίες έκαναν τη διαφορά. Δεν ξέρω τί θα γινόταν αν δεν είχα βρει αυτές τις ταινίες. Ευχαριστώ καθέναν ξεχωριστά».

Διαβάστε επίσης

Google Doodle: Η Google τιμά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ελληνικές σειρές και δελτία ειδήσεων είχαν τις υψηλότερες τηλεθεάσεις του Παρασκευοσαββατοκύριακο

Τρεις και ευχαριστημένοι με τα μερίδια τηλεθέασης που είχαν το Παρασκευοσαββατοκύριακο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09