search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 03:00
MENU CLOSE

Μάικλ Τζόρνταν: Γιορτάζει τα 60ά γενέθλιά του κάνοντας τη μεγαλύτερη δωρεά στην ιστορία του Make-A-Wish (videos)

16.02.2023 16:35
jordan_make-a-wish_dorea_1200-700_new

Ο μεγάλος αστέρας του ΝΒΑ, Μάικλ Τζόρνταν γίνεται 60 χρόνων και αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλιά του, κάνοντας μια γενναία δωρεά.

Όπως ανακοίνωσε ο οργανισμός Make-A-Wish America, ο Μάικλ Τζόρνταν δωρίζει το ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων, που είναι η μεγαλύτερη δωρεά που έχει γίνει στα 43 χρόνια της οργάνωσης.

Ο Μάικλ Τζόρνταν έχει γενέθλια αύριο, Παρασκευή και εξέφρασε την ελπίδα ότι η δωρεά του θα εμπνεύσει και άλλους ανθρώπους που έχουν τη δυνατότητα να υποστηρίξουν την αποστολή του  Make-A-Wish America.

«Τα τελευταία 34 χρόνια είναι τιμή μου που συνεργάζομαι με το  Make-A-Wish και έχω βοηθήσω να χαμογελάσουν και να αισθανθούν ευτυχισμένα τόσα παιδιά. Βλέποντας τη δύναμή τους σε σκληρές περιόδους της ζωής τους, είναι κάτι  που μου έδωσε έμπνευση. Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο δώρο γενεθλίων από να δω κι άλλους να έρχονται κοντά μου και να υποστηρίζουν το Make-A-Wish, ώστε το κάθε παιδί να ζήσει την μαγεία βλέποντας να πραγματοποιείται μία ευχή του», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο σπουδαίος αθλητής.

«Ο Μάικλ χρησιμοποιεί τα γενέθλιά του σαν ευκαιρία για γράψει ιστορία για το Make-A-Wish κι αυτό δείχνει την ποιότητα του χαρακτήρα του και την αφοσίωσή του στη βελτίωση της ζωής των παιδιών που αντιμετωπίζουν σοβαρές ασθένειες», δήλωσε η Λέσλι Μότερ, πρόεδρος της οργάνωσης Make-A-Wish America. «Ελπίζουμε ότι το κοινό θα παρακινηθεί για να ακολουθήσει τα βήματά του, βοηθώντας στην πραγματοποίηση κι άλλων ευχών», πρόσθεσε.

Ο Μάικλ Τζόρνταν αγωνίστηκε 15 σεζόν στο ΝΒΑ, πήρε πέντε φορές τον τίτλο του πολυτιμότερου παίχτη, κέρδισε έξι πρωταθλήματα και αποσύρθηκε  από την ενεργό δράση το 2003. Έχει κάνει δωρεές ύψους αρκετών εκατομμυρίων σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Διαβάστε επίσης:

Champions League: «Αγκαλιά» με το «εισιτήριο» για τους «8» η Μπενφίκα (Videos)

Κατερίνα Στεφανίδη: Τέταρτη με 4,60μ. στη Γαλλία

Μίλτος Τεντόγλου: Έκανε σε έναν αγώνα τέσσερις καλύτερες επιδόσεις στον κόσμο! (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15