search
ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 10:14
MENU CLOSE

Βόλεϊ: Στον τελικό του Challenge Cup ο Ολυμπιακός με επική ανατροπή κόντρα στον Παναθηναϊκό (Video)

16.02.2023 17:43
oly_new

Ένας φοβερός Ολυμπιακός δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον Παναθηναϊκό και επικράτησε με 3-1 στον Άγιο Θωμά.

Η ομάδα του Ολυμπιακού πήρε με χαρακτηριστική άνεση και το χρυσό σετ και μαζί την πρόκριση για τον τελικό του Challenge Cup όπου και θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι γηπεδούχοι παρά το σημαντικό τους προβάδισμα από το πρώτο ματς, «λύγισαν» και παραδόθηκαν στο εξαιρετικό μπλοκ του Ολυμπιακού ο οποίος θα αναζητήσει ακόμη ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο αρχικά στις 8 Μαρτίου στην πρωτεύουσα του Ισραήλ και εν συνεχεία στις 15 Μαρτίου πιθανότατα στο ΣΕΦ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό ο Άλεκ Παγένκ, εμφανώς επηρεασμένοι από τα θλιβερά γεγονότα που συνέβησαν στο κλειστό του Αγίου Θωμά το βράδυ της Τετάρτης οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έχασαν μια ιστορική ευκαιρία να προκριθούν σε έναν ευρωπαϊκό τελικό έπειτα από 14 χρόνια.

Διαβάστε επίσης:

Μάικλ Τζόρνταν: Γιορτάζει τα 60ά γενέθλιά του κάνοντας τη μεγαλύτερη δωρεά στην ιστορία του Make-A-Wish (videos)

Champions League: «Αγκαλιά» με το «εισιτήριο» για τους «8» η Μπενφίκα (Videos)

Πομάσκι για Τεντόγλου: Δεν θα έφευγε από τον αγώνα αν δεν έκανε το νέο ρεκόρ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 10:10