search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:21
MENU CLOSE

Δολοφονία στη Νέα Ιωνία: Ταυτοποιήθηκαν 3 ύποπτοι, μέλη συμμορίας μαστροπών – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους

22.02.2023 20:25
nea ionia pyrovolismoi- new

Συμμορία Αλβανών που είναι γνωστή στην αστυνομία, σε υποθέσεις ναρκωτικών αλλά και σωματεμπορίας, μεταξύ άλλων ευθύνεται, σύμφωνα με πληροφορίες για τους πυροβολισμούς που οδήγησαν στον θάνατο του 37χρονου σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία.

Η συμμορία φέρεται να έχει ως «έδρα» ένα μαγαζί στα Σεπόλια, στο οποίο βρίσκονταν μέλη της πριν πάνε στη Νέα Ιωνία το βράδυ των πυροβολισμών.

Πρόκειται για την διαβόητη «Ομάδα L», που ελέγχει «ροζ» στούντιο και τα ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας, ενώ τα μέλη της συμμορίας, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, θεωρούνται σκληροί κακοποιοί, με διασυνδέσεις στον υπόκοσμο.



Μετά το περιστατικό στην καφετέρια στη Νέα Ιωνία, οι δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε αργότερα.

Υπενθυμίζεται ότι ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής, 37 ετών, υδραυλικός στο επάγγελμα, είναι η «παράπλευρη απώλεια» των πυροβολισμών που έπεσαν το βράδυ της Τρίτης λίγο πριν από τα μεσάνυχτα σε καφετέρια με ναργιλέδες στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Όπως όλα δείχνουν, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή, αφού δεν εμπλέκεται στον καβγά που ξέσπασε ανάμεσα σε μια παρέα επτά Αλβανών που εκείνη την ώρα ήταν στο μαγαζί. Ο 37χρονος βρισκόταν στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος προκειμένου να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, όταν ξαφνικά μια σφαίρα τον πέτυχε στον ώμο, με συνέπεια να αφήσει λίγο αργότερα την τελευταία του πνοή.


Οι τρεις ύποπτοι που είναι στο «στόχαστρο» των Αρχών

​Οι αναλυτές της αστυνομίας, σερφάροντας στο Ίντερνετ και στα social media των αλλοδαπών, βρήκαν πλήθος φωτογραφικού υλικού και βίντεο τόσο από τη χλιδάτη ζωή τους όσο και από την παρουσία τους ως bodyguards δίπλα σε γνωστούς και μεγάλους τράπερς της χώρας.

​Η ομάδα των σωματοφυλάκων έχουν ως σήμα κατατεθέν μια χαρακτηριστική χειρονομία -το «σφάξιμο του λαιμού με τον αντίχειρα» και την κίνηση των χεριών σαν να πυροβολούν με καλάσνικοφ. Οι ίδιοι είναι ογκώδεις, έχουν τατουάζ με το χαρακτηριστικό σήμα της «Ομάδας L», φοράνε χοντρές χρυσές αλυσίδες, δακτυλίδια σχεδόν σε όλα τα δάκτυλα και βαριά μενταγιόν στον λαιμό. Μάλιστα, η συγκεκριμένη ομάδα σωματοφυλάκων, έχει συμμετοχή και σε βίντεο κλιπ γνωστού ξένου τράπερ.

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς που ασχολούνται με την υπόθεση, το στρατηγείο τους φέρεται να είναι κλαμπ στο κέντρο της Αθήνας.

​Νεότερα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρμόδιες υπηρεσίες, λένε πως το τελευταίο διάστημα η συγκεκριμένη ομάδα έχει αναπτύξει στενές σχέσεις με τον μηχανισμό Αλβανών κρατουμένων στις φυλακές όλης της χώρας, προκειμένου να αποτελέσουν τον εξωτερικό βραχίονά τους.

Διαβάστε επίσης:

Έβρος: Οδύνη στην κηδεία της 28χρονης που βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα – Συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες θανάτου της

Ρόδος: Ξεσπά ο 40χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του πατέρα του – «Όλα είναι μια πλεκτάνη» (Video)

Καθαρά Δευτέρα: Κανονικά θα λειτουργήσουν τα καταστήματα τροφίμων για τα σαρακοστιανά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06