search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:07
MENU CLOSE

Όστιν Μπάτλερ: «Την ημέρα που τελείωσα τα γυρίσματα του Έλβις, κατέληξα στα επείγοντα» (Video)

28.02.2023 13:14
ostin-mpatler-new

Στο νοσοκομείο τον οδήγησε η μεταμόρφωση του Όστιν Μπάτλερ σε Έλβις Πρίσλεϊ όπως δηλώνει ο πρωταγωνιστής της ταινίας Elvis.

Σε δηλώσεις του, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι το να υποδυθεί τον βασιλιά του Rock ‘n Roll ήταν «η μεγαλύτερη βόλτα της ζωής του», ενώ η κατάληξη ήταν να καταρρεύσει το σώμα του.

«Δεν αρρώστησα καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων, αλλά την ημέρα που τελείωσα, κατέληξα στα επείγοντα», δήλωσε στο People κατά τη διάρκεια των βραβείων SAG 2023, προσθέτοντας ότι πέρασα μια βδομάδα στο κρεβάτι πριν αναλάβει την επόμενη δουλειά του.

Τον Μάιο του 2022, ο Όστιν Μπάτλερ δήλωσε στο βρετανικό GQ ότι «ξύπνησε στις 4 το πρωί με αφόρητους πόνους» και «μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο», κάτι που οφειλόταν σε έναν ιό που κόλλησε και προσομοίαζε τα συμπτώματα της σκωληκοειδίτιδας.

«Το σώμα μου απλά άρχισε να καταρρέει», τόνισε, ενώ αποκάλυψε ότι έχασε τη φωνή του ενώ τραγουδούσε το Never Been to Spain.

«Κάναμε τόσες πολλές λήψεις. Και κάποια στιγμή, έχασα τη φωνή μου. Έτσι, έκανα αφωνία για μερικές μέρες και μπόρεσα να επανέλθω» είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Ξανά μαζί Μάριος – Ελευθερία μετά τους καβγάδες για την Καρολίνα (Video)

Μαρίζα Ρίζου – Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Χώρισαν «αθόρυβα» μετά από 3 χρόνια κοινής πορείας

Κόρτνεϊ Κοξ: Η «Μόνικα» απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:01