search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:08
MENU CLOSE

Συγκλονιστικές στιγμές στο νοσοκομείο Λάρισας: Συγγενείς των θυμάτων περιμένουν στα σκαλιά (Photos/Video)

01.03.2023 11:28
nosokomeio new

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας καταγράφονται αππό νωρίς το πρωί στο νοσοκομείο Λάρισας. Συγγενείς των θυμάτων της φονικής σύγκρουσης τρένων στα Τέμπη έχουν φτάσει στο σημείο προκειμένου να αναγνωρίσουν τις σορούς των δικών τους ανθρώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GrTimes, οι περισσότερες από τις σορούς που μεταφέρθηκαν νωρίς το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης άνηκαν σε φοιτητές. Μέχρι αυτήν την ώρα στο συγκεκριμένο νοσοκομείο έχουν διακομισθεί 35 σοροί, σύμφωνα με την προϊσταμένη του, και έχουν πραγματοποιηθεί 34 προσελεύσεις και 19 εισαγωγές τραυματιών.

Οι σοροί μεταφέρονται από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο, ενώ οι συγγενείς των θυμάτων έρχονται αντιμέτωποι με τη φρικτή διαδικασία αναγνώρισης των δικών τους ανθρώπων που σκοτώθηκαν στο δυστύχημα.

Όπως ανέφερε η αρμόδια ιατροδικαστής, η αναγνώριση και η ταυτοποίηση των σορών είναι το πιο δύσκολο κομμάτι από όλη τη διαδικασία, ενώ αναμένεται να διαρκέσει πολλές ώρες.

Οι εικόνες είναι δραματικές, όπως αναφέρει και το onlarissa.gr: Πατέρας αγνοούμενης είπε στην τηλεόραση ότι οι αστυνομικοί τους έχουν ήδη διαβάσει ήδη τις λίστες με τα ονόματα των τραυματιών και ο ίδιος δεν άκουσε το όνομα της κόρης του.

Άλλοι συγγενείς επικοινωνούν με τα κινητά τους και μεταφέρουν τα δυσάρεστα νέα κλαίγοντας με λυγμούς.

Στο μεταξύ στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο δύο από τους εισαχθέντες νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. 

Να σημειωθεί, επίσης, ότι μεταξύ των τραυματιών βρίσκονται και δύο παιδιά ηλικίας 7 χρόνων και 9 μηνών αντίστοιχα, τα οποία φέρονται να έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

Διαβάστε επίσης

Τέμπη: «Πρόκειται για μια μαζική τραγωδία» λέει η ιατροδικαστής

Καμία απάντηση από τη Hellenic Train για τα αίτια της τραγωδίας στα Τέμπη – Ούτε μία συγγνώμη στη νέα ανακοίνωση

Τέμπη: «Οι εικόνες που αντίκρισα μόλις βγήκα από το βαγόνι ήταν απίστευτες, τραγικές» – Συγκλονιστικές μαρτυρίες διασωθέντων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:04