search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 11:03
MENU CLOSE

Τέμπη: «Την πάτησα» – Τι είπε ο σταθμάρχης σε συνάδελφό του όταν έμαθε ότι αυξάνονται οι νεκροί (Video)

05.03.2023 14:55
tempi new

Νέα στοιχεία για τις κινήσεις του σταθμάρχη λίγο μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με όσα είπε συνάδελφος του σταθμάρχη στην ΕΡΤ, ο οποίος ήταν μαζί του μετά τη σφοδρή σύγκρουση, ήταν εμφανώς αγχωμένος και νευρικός. Μπαινόβγαινε στο σταθμαρχείο και κάπνιζε. Όταν άρχισαν να καταφτάνουν στο σταθμαρχείο της Λάρισας οι πρώτες πληροφορίες για νεκρούς και ο αριθμός αυξανόταν του είπε: «Την πάτησα».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο εργαζόμενος επιβεβαίωσε πως δεν υπήρχε δεύτερο άτομο στη βάρδια ωστόσο ανέφερε πως είχε ειπωθεί σε όλους να έχουν το νου τους να μην γίνει κάποιο λάθος επειδή ήταν άπειρος.

Ο 59χρονος, ο οποίος έχει «αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί», οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής στην εισαγγελία της Λάρισας για να απολογηθεί.

Ο σταθμάρχης Λάρισας φέρεται να είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ μετά τη σύλληψή του φέρεται να ψέλλισε: «Κουβαλάω 35 φέρετρα στην πλάτη μου…». 

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και σωματικές βλάβες με τον ίδιο ποινικό χαρακτηρισμό και διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών από το οποίο προήλθε ως αποτέλεσμα θάνατος πολλών ατόμων – αδίκημα που με βάση πρόσφατη τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα (άρθρο 291) επισύρει ποινές από 10 χρόνια κάθειρξη ως και ισόβια.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: «Μαμά κοιμήσου, θα αργήσω» – Τη Δευτέρα η κηδεία του Τάσου Κουτσόπουλου

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Ήρθαν από τη Γερμανία για κηδεία και σκοτώθηκαν στο πρώτο βαγόνι – Δεν το πίστεψα»

Ιερώνυμος για τραγωδία στα Τέμπη: «Τη Μεγάλη Παρασκευή φέτος τη ζούμε νωρίτερα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 10:57