search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 02:08
MENU CLOSE

Τι συμβαίνει με τη Νικολάου;

10.03.2023 18:25
SOFIA_NIKOLAOU_new

Ερωτηματικά πλανώνται στην ατμόσφαιρα σχετικά με το μέλλον της υποψηφιότητας στην Εύβοια της πρώην γ.γ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου.

Όπως είναι γνωστό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, όταν ρωτήθηκε για το ζήτημα (δηλαδή, για τις απευθείας αναθέσεις που έκανε όταν ήταν ακόμα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μετά την αποκάλυψη σχετικού πορίσματος του ΣΔΟΕ) παρέπεμψε στο κόμμα της ΝΔ και στη διαδικασία που ακολουθείται για τα ψηφοδέλτια.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σ. Νικολάου, προκειμένου να διευκολύνει το κόμμα σε μια δύσκολη περίοδο, σχεδιάζει να αποσύρει την υποψηφιότητά της. Βέβαια, ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο, ωστόσο οι αποστάσεις της ΝΔ από την υπόθεση δημιουργούν μια πολύ συγκεκριμένη… περιρρέουσα ατμόσφαιρα για το θέμα.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεόραση: Από το lifestyle στα μεγάλα γεγονότα

Ο Βαρουφάκης, ο ΟΣΕ και η πώληση

Χρήστος Αηδόνης: Υποψήφιος στον δήμο Παλλήνης ο πρώην υπουργός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20