search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:45
MENU CLOSE

Φουντώνουν οι φήμες για επανένωση των Oasis (Photo/Videos)

22.03.2023 17:31
oasis-12

Φήμες για επανένωση των θρυλικών Oasis πυροδότησε μια αινιγματική δήλωση του Νόελ Γκάλαχερ και οι λάτρεις του συγκροτήματος περιμένουν με αγωνία να δουν και πάλι στη σκηνή τους σπουδαίους καλλιτέχνες.

Ο 55χρονος ερμηνευτής του Don’t Look Back In Anger έδωσε συνέχεια στο θέμα που άνοιξε ένας οπαδός των Oasis, ο οποίος απευθυνόμενος μέσω των social media στον 50χρονο Λίαμ Γκάλαχερ, αδελφό του Νόελ, ρώτησε αν υπάρχει «έστω μια μικρή πιθανότητα να εμφανιστούν και πάλι μαζί οι Oasis». Ο Λίαμ Γκάλαχερ απάντησε: «αυτό συμβαίνει»…

Κι αμέσως η συζήτηση φούντωσε. Ο Νόελ Γκάλαχερ σε συνέντευξη στο γαλλικό ραδιοφωνικό δίκτυο France Inter κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες για επανένωση του συγκροτήματος και απάντησε: «κάτι γράφουν οι εφημερίδες στην Αγγλία», παραπέμποντας στη δήλωση του αδελφού του.

«Ξέρετε… (ο Λίαμ) πρέπει να βάλει τους ανθρώπους του να πάρουν τηλέφωνο στους δικούς μου. Ξέρουν ποιοι είμαστε. Ξέρουν πού είμαστε. Σταματήστε να μιλάτε στο γ@…νο ίντερνετ και ας δούμε τι έχετε να πείτε», πρόσθεσε ο Νόελ Γκάλαχερ.

Ερωτηθείς αν είναι μόνο θέμα ενός τηλεφώνου, ο Νόελ Γκάλαχερ απάντησε: «Έχει το τηλέφωνό μου. Έχει το τηλέφωνο του δικού μου μάνατζερ. Πάρτε μας. Αλλά ξέρετε κάτι; Δεν θα μας πάρει τηλέφωνο».

Οι Oasis διαλύθηκαν το 2009 όταν τα αδέλφια Γκάλαχερ τα έσπασαν. Ωστόσο ο Νόελ τον Ιανουάριο είπε σε ένα φίλο του DJ «ποτέ μην λες ποτέ…». Είχε προηγηθεί το τέλος του γάμου του Νόελ με την Σάρα Μακ Ντόναλντ, ύστερα από 12 χρόνια, που στοίχισε στον Νόελ, ο οποίος βρήκε συμπαράσταση από τον αδελφό του, με αποτέλεσμα να βελτιωθεί το κλίμα μεταξύ τους.

Ο Νόελ Γκάλαχερ στη συνέντευξη στον γαλλικό ραδιοσταθμό ανέφερε ότι κατανοεί την αγωνία των φίλων του συγκροτήματος. «Ναι τους καταλαβαίνω. Κανένας δεν μας έχει αντικαταστήσει», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο ο Λίαμ μετά τη συνέντευξη του αδελφού του σχολίασε στα social media: «Κοιτάξτε πως το βλέπω- ένας τυπάκος που τον λένε πατάτα έκανε μεγάλη ζημιά στους Oasis ως μπάντα και ως μπραντ. Πρέπει να κάνει πολλά για να επανορθώσει όχι μόνο σε σχέση με μένα, αλλά και σε σχέση με τους φίλους μας, τους ανθρώπους που μας έφεραν εδώ που είμαστε σήμερα».

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Μπισμπίκης: Αγνώριστος στη νέα του παράσταση – Η απόλυτη μεταμόρφωση (Video)

Νατάσα Θεοδωρίδου: Τι απαντά για την Πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo με το «Φεγγάρι» (Videos)

Κάμερον Ντιάζ: Αποσύρεται οριστικά από την υποκριτική

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:43