search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 01:32
MENU CLOSE

Ρωσίδα προσπάθησε να περάσει ναρκωτικά μεταμφιέζοντας τη γάτα της σε… μωρό (video)

21.04.2023 12:24
gata-rosia

Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Nizhny Tagil της Ρωσίας, όπου μια γυναίκα μεταμφίεσε τη γάτα της σε μωρό και προσπάθησε να μεταφέρει ναρκωτικά που είχε κρύψει στα βρεφικά ρούχα.

Η γυναίκα έκανε βόλτες με την μικρή της κόρη και έσερνε ένα καροτσάκι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, η γυναίκα κίνησε τις υποψίες των αρχών καθώς το «μωρό» που είχε στο καροτσάκι δεν ήταν κανονικό μωρό αλλά γάτα ντυμένη με βρεφικά ρούχα.

Έτσι η αστυνομία ανακάλυψε ότι η γυναίκα μετέφερε στα ρούχα του ζώου ναρκωτικά κι έτσι τη συνέλαβε. Η ομολογουμένως αθώα γάτα που χρησιμοποιήθηκε για το εμπόριο ναρκωτικών ήταν σαστισμένη όσο οι αστυνομικοί αφαιρούσαν από το χειμωνιάτικο βρεφικό μπουφάν τα μικρά σακουλάκια με τα ναρκωτικά.

Η υποτιθέμενη «μάνα» της γάτας της είχε φορέσει από μπότες μέχρι και πάνα. Όπως είναι λογικό συνελήφθη και αργότερα εθεάθη σκυθρωπή σε ένα μικρό κελί.

Η αστυνομία την συνέλαβε αφού ανακάλυψε την παράνομη μεθυλεφεδρίνη σε σκόνη. Οι αναφορές ανέφεραν ότι οι συσκευασίες περιείχαν 170 γραμμάρια της ουσίας που η γυναίκα σκόπευε να πουλήσει. Η ύποπτη παραμένει υπό κράτηση και αναμένει την καταδίκη της.

Διαβάστε ακόμα:

Ρωσικό αεροσκάφος βομβάρδισε κατά λάθος το Μπέλγκοροντ – Δύο τραυματίες (photos/video)

ΗΠΑ: Έμειναν στη φυλακή 17 χρόνια για κάτι που δεν έκαναν – Η αθώωση ήρθε στο εφετείο (Video)

Βόρεια Κορέα: «Όχι» στην έκκληση της G7 για αποπυρηνικοποίηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42