search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 16:05
MENU CLOSE

Ο «χάκερ» γιος του Τσίπρα (video)

25.04.2023 12:31
gios_tsipra_new

Στον «χάκερ» γιο του αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στο δεύτερο σκέλος της συνέντευξης στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπου η εστίαση ήταν στην προσωπική ζωή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, τη σχέση με την οικογένειά του και τα παιδιά του και τις δυσκολίες εξαιτίας του ελάχιστου προσωπικού χρόνου.

Ειδικότερα, αναφέρθηκε στην προσπάθεια του ίδιου και της Μπέτυ Μπαζιάνα να μειώσουν τον χρόνο των δύο αγοριών τους μπροστά στις οθόνες. Ανέφερε μάλιστα πως στο σπίτι δεν υπάρχει τηλεόραση, για τους αγώνες ποδοσφαίρου ή τις ταινίες, υπάρχει ένας προτζέκτορας. Εξηγώντας πώς οδηγήθηκαν στην απόφαση να μην υπάρχει τηλεόραση σημείωσε πως υπήρξε μια περίοδος που «θέλαμε να βάλουμε όριο όταν γυρίζουνε από το σχολείο και δεν είμαστε εκεί ούτε εγώ ούτε η μητέρα τους να μην έχουν την δυνατότητα να χαζεύουν στην οθόνη».

«Η Μπέτυ», συνέχισε, «ως ηλεκτρολόγος μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών έσπευσε να φέρει ένα πρόγραμμα, να βάλει αυτό το λεγόμενο parental control. Ο μικρός όμως, είναι αυτό που λένε “η αλεπού 100 χρονών το αλεπουδάκι 110”, μας έχει βγει χάκερ, κατάφερε βρήκε το σύστημα, το χάκαρε και το έβγαλε. Αυτό έγινε όταν ήταν 7 χρονών, και βρήκε και τον ρυθμιστή στην τηλεόραση, τον ξήλωσε και συνεννοηθήκανε με τον μεγάλο του αδερφό και τον θάψανε στο μπαλκόνι σε μια γλάστρα. Κάποια στιγμή το συνειδητοποιήσαμε και είπαμε εκεί ότι καταργείται η τηλεόραση».

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Τσίπρας: Η… επίθεση αγάπης από την Πάτσα, στο πλατό του Happy Day (video)

Τα μπουφάν… «Στέλιος Πέτσας» και το τρολάρισμα της Ανθής Βούλγαρη (video)

ΠΑΣΟΚ: Ποιοι «βλέπουν» Ευρωβουλή αν επιστρέψει η λίστα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 15:54