search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 02:42
MENU CLOSE

Ερντογάν: Ακύρωσε όλες τις σημερινές του εμφανίσεις μετά την αδιαθεσία του (Video)

26.04.2023 12:42
erdogan new

Ακύρωσε τις σημερινές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας καθώς και τις δημόσιες εμφανίσεις του, μετά την αδιαθεσία που αισθάνθηκε χθες το βράδυ ο πρόεδρος της Τουρκίας  Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Το πρωί της Τετάρτης, ο Ταγίπ Ερντογάν έκανε την πρώτη του ανάρτηση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, ενημερώνοντας πως δεν θα παραστεί στις προγραμματισμένες συναντήσεις.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω κάθε μέλος του ευγενούς μου έθνους, κάθε έναν από τους αδελφούς και τις αδελφές μου, που μετέφεραν τις ευχές και τις προσευχές τους για τη μικρή ταλαιπωρία που είχα κατά τη διάρκεια της εκπομπής λόγω της πολυάσχολης δουλειάς μου.

Σήμερα θα ξεκουραστώ στο σπίτι με τις συμβουλές των γιατρών μου. Με την άδεια του Θεού θα συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας από αύριο. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να φέρουμε το αγαπημένο μας έθνος στους στόχους του αιώνα της Τουρκίας.

Με την ευκαιρία αυτή εύχομαι σε όλους τους πολίτες μου υγεία, ειρήνη και απόλαυση”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

Υπενθυμίζεται πως προκάλεσε έντονη ανησυχία στην Τουρκία η ξαφνική αδιαθεσία που αισθάνθηκε ο Τούρκος πρόεδρος κατά τη διάρκεια συνέντευξης που μεταδιδόταν ζωντανά από το τηλεοπτικό δίκτυο KANAL 7 και το Ülke TV.

Σύμφωνα με την cumhuriyet, λίγη μόλις ώρα αφότου είχε ξεκινήσει η συνέντευξη του Τούρκου προέδρου, ο δημοσιογράφος διέκοψε ξαφνικά αυτό που έλεγε και ζήτησε διάλειμμα για διαφημίσεις. Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τον βλέπουμε να ανασηκώνεται στιγμιαία από την καρέκλα του και μετά να ξανακάθεται, πιθανόν για να μην προκληθεί πανικός.  Στη συνέχεια η μετάδοση διακόπτεται απότομα, χωρίς η κάμερα να δείξει τον Ερντογάν.

Λίγες στιγμές πριν διακοπεί το πρόγραμμα ακούστηκε η φράση «Θεέ μου» από κάποιο πρόσωπο πίσω από τις κάμερες, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Επιστρέφοντας μετά τις διαφημίσεις, ο Ερντογάν  ζήτησε συγγνώμη από το κοινό εξηγώντας ότι οι τελευταίες μέρες ήταν πολύ κουραστικές λόγω της προεκλογικής εκστρατείας και, επιπλέον, τον ταλαιπωρούσε ένα κρύωμα, αλλά δεν ήθελε να ακυρώσει τη συνέντευξη αφού είχε δώσει την υπόσχεσή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης, ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης της Τουρκίας Ομέρ Τσελίκ ευχαρίστησε με ανάρτησή του στο Twitter όλον τον κόσμο που έστειλε τις ευχές του στον Τούρκο πρόεδρο, διαβεβαιώνοντας ότι «η υγεία του είναι μια χαρά».

Διαβάστε επίσης

Ιταλία: Stop στις selfies στο Πόρτοφίνο βάζουν οι αρχές – τσουχτερά πρόστιμα

ΗΠΑ: Φρίκη με τον πατέρα που έπνιξε το παιδί του – βρέθηκε στα σαγόνια αλιγάτορα

Σκηνικό έντασης στη Βαλτική: Μαχητικά του NATO αναχαίτισαν ρωσικά στρατιωτικά αεροσκάφη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32