search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:39
MENU CLOSE

Μπέττυ Μαγγίρα: «Παίρνω την ευθύνη και ζητώ συγγνώμη από τη Ντόρα Μακρυγιάννη» (Video)

16.05.2023 14:55
mpetty-maggira-new

Συγγνώμη δημοσίως θέλησε να ζητήσει η Μπέττυ Μαγγίρα από τη Ντόρα Μακρυγιάννη η οποία μια μέρα πριν ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια απολογήθηκε συγκεκριμένα για ένα λάθος που έγινε με αποτέλεσμα τα λεγόμενά της να μεταφερθούν αλλιώς στον γραπτό λόγο και στα σούπερ της εκπομπής.

«Πριν πάμε σε διαφημίσεις θέλω να πω κάτι και να πάρω την ευθύνη και να ζητήσω συγγνώμη εκ μέρους όλης της εκπομπής στην Ντόρα Μακρυγιάννη. Ήρθε εδώ και τα λέγαμε κι εμείς ξέρετε ότι αγαπάμε πάρα πολύ τους καλεσμένους μας και δεν θέλουμε να τους φέρουμε σε δύσκολη θέση. Καμία φορά επειδή είναι ζωντανή η εκπομπή, εκ παραδρομής μπορεί να ακούστηκε κάτι και ταυτόχρονα γράφοντας κάτι κάτω στο σούπερ. Εκείνη την ώρα ανάλογα με τα λεγόμενα του καλεσμένου μπορεί να γράφτηκε κάτι» είπε και πρόσθεσε:

«Χθες έγινε ένα λάθος, το οποίο την έφερε σε δύσκολη θέση γιατί μετά της ζητούσαν κάποιες εξηγήσεις οι δημοσιογράφοι. Ζητάμε συγγνώμη από την Ντόρα γιατί έγινε εκ παραδρομής το λάθος. Αυτά συμβαίνουν στις εκπομπές και δεν θέλαμε με τίποτα να την φέρουμε σε δύσκολη θέση. Προχωράμε γιατί την συμπαθούμε, την αγαπάμε κι είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι»

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Βογιατζής: Συντετριμμένος ο γιος του τραγουδιστή – «Τις τελευταίες του στιγμές συζητήσαμε πολλά» (Video)

Μάρθα Στιούαρτ: Ποζάρει στα 81 με μαγιό – «Η ηλικία δεν είναι ο καθοριστικός παράγοντας» (photo)

Καινούργιου κατά γνωστού περιοδικού – «Βλέπω αίσχη στα πρωτοσέλιδα – Το θεωρώ ανήθικο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:39