search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:07
MENU CLOSE

Γιάννης Βογιατζής: Συντετριμμένος ο γιος του τραγουδιστή – «Τις τελευταίες του στιγμές συζητήσαμε πολλά» (Video)

16.05.2023 13:34
giannis-vogiatzis-gios-new

Θλίψη στο πανελλήνιο προκάλεσε η είδηση θανάτου του τραγουδιστή Γιάννη Βογιατζή ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών έπειτα από επιπλοκές που παρουσίασε μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί.

Συντετιμμένος ο γιος του, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, αποκαλύπτοντας -μεταξύ άλλων- τα τελευταία λόγια του πατέρα του. Με δάκρυα στα μάτια, ο Βασίλης Βογιατζής τονίζει ότι νιώθει ανακούφιση και γαλήνη που πρόλαβε να πει στον πατέρα του όλα όσα ήθελε.

«Νιώθω λύπη που έχασα τον πατέρα μου αλλά και περηφάνεια, γιατί έχει αφήσει κάποια ιστορία πίσω, τα τραγούδια και τις ταινίες του.

Τις τελευταίες του στιγμές συζητήσαμε πολλά πράγματα που δεν είχαμε συζητήσει τόσα χρόνια. Μου άνοιξε την ψυχή του και του άνοιξα τη δική μου. Συνιστώ σε όλους τους ανθρώπους να μιλάνε στους γονείς τους και να τα λένε όλα. Εγώ άργησα λιγάκι αλλά ευτυχώς πρόλαβα να τα πω, γιατί πιστεύω ότι, αν δεν τα έλεγα, η ψυχή μου θα ήταν πολύ άσχημα. Τώρα είμαι ελεύθερος»

Μου ζήτησε συγγνώμη σε ό,τι είχε κάνει λάθος, το ίδιο έκανα κι εγώ. .

«Λίγο πριν κλείσει τα μάτια του μου έδωσε την ευχή του, μου είπε να προσέχω την οικογένειά μας και να προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος» είπε με δάκρυα στα μάτια.

Διαβάστε επίσης:

Μάρθα Στιούαρτ: Ποζάρει στα 81 με μαγιό – «Η ηλικία δεν είναι ο καθοριστικός παράγοντας» (photo)

Καινούργιου κατά γνωστού περιοδικού – «Βλέπω αίσχη στα πρωτοσέλιδα – Το θεωρώ ανήθικο» (Video)

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Στο νοσοκομείο η πρώην σύζυγος του Μπισμπίκη – «Η ζωή άλλωστε δεν είναι δίκαιη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:06