search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 16:59
MENU CLOSE

Μάρθα Στιούαρτ: Ποζάρει στα 81 με μαγιό – «Η ηλικία δεν είναι ο καθοριστικός παράγοντας» (photo)

16.05.2023 12:46
MARTHA ST-NEW

Η 81χρονη Μάρθα Στιούαρτ έγραψε ιστορία ούσα το γηραιότερο μοντέλο που ποζάρει για το εξώφυλλο του Sports Illustrated.

H Στιούαρτ είναι μία από τις 4 γυναίκες που κοσμούν το εξώφυλλο του περιοδικού. Από την εκπομπή «Today» η τηλεπαρουσιάστρια αποκάλυψε το εξώφυλλο του περιοδικού αλλά και την έκπληξή της όταν την πήραν τηλέφωνο τον Νοέμβριο οι υπεύθυνοι έκδοσης του SI και την ενημέρωσαν πως πρέπει να προετοιμαστεί για την φωτογράφισή της με μαγιό τον Ιανουάριο!

 Όσο για την Μάρθα Στιούαρτ – η οποία χαρακτήρισε ιστορική την πόζα για το περιοδικό στην ηλικία της – σπάει τα ταμπού και δείχνει την εντυπωσιακή σωματική της κατάσταση. Για τις ανάγκες της φωτογράφισης άλλαξε 10 διαφορετικά μαγιό.

«Το να είμαι στο συγκεκριμένο εξώφυλλο στην ηλικία μου ήταν μια πρόκληση. Και νομίζω ότι ανταποκρίθηκα στην πρόκληση» είπε αρχικά. «Για μένα είναι μια απόδειξη της καλής ζωής. Νομίζω ότι όλοι μας πρέπει να σκεφτόμαστε την καλή ζωή, την επιτυχημένη ζωή και όχι τα γηρατειά. Το όλο θέμα της γήρανσης είναι τόσο βαρετό».

«Όταν άκουσα ότι θα ήμουν στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit, σκέφτηκα: ‘Ω, αυτό είναι πολύ καλό, θα είμαι το γηραιότερο άτομο που νομίζω ότι έχει βρεθεί ποτέ σε εξώφυλλο του Sports Illustrated. Και δεν σκέφτομαι τόσο πολύ την ηλικία, αλλά σκέφτηκα ότι αυτό είναι κάπως ιστορικό. Η ηλικία δεν είναι ο καθοριστικός παράγοντας όσον αφορά την φιλία ή την επιτυχία, αλλά το τι κάνουν οι άνθρωποι, πώς σκέφτονται οι άνθρωποι, πώς ενεργούν οι άνθρωποι, αυτό είναι το σημαντικό και όχι η ηλικία σου» πρόσθεσε.

Το εξώφυλλο στο Sports Illustrated δεν είναι το ντεμπούτο της στο μόντελινγκ. Καιρό πριν γίνει παρουσιάστρια και υποψήφια για τα Emmy’s η Στιούαρτ πλήρωνε τα δίδακτρα του κολεγίου της κάνοντας φωτογραφίσεις και διαφημιστικά.

Διαβάστε επίσης:

Καινούργιου κατά γνωστού περιοδικού – «Βλέπω αίσχη στα πρωτοσέλιδα – Το θεωρώ ανήθικο» (Video)

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Στο νοσοκομείο η πρώην σύζυγος του Μπισμπίκη – «Η ζωή άλλωστε δεν είναι δίκαιη»

Μιμή Ντενίση: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης της – «Σου χρωστάω όλη μου τη ζωή» (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 16:57