search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 16:21
MENU CLOSE

Γιάννης Βογιατζής: Το τελευταίο αντίο στον μεγάλο ερμηνευτή (photos/videos)

19.05.2023 14:10
5892251

Σήμερα αποχαιρετούν τον Γιάννη Βογιατζή οι συγγενείς και φίλοι του. Ο αγαπημένος τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.

Από νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, έφτασαν τα παιδιά και η δεύτερη σύζυγος του καλλιτέχνη στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία Κερατέας

«Δεν υπάρχει πόνος, δεν το έχω συνειδητοποιήσει, δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει», δήλωσε ο γιος του σπουδαίου ερμηνευτή, Βασίλης Βογιατζής.

To τελευταίο αντίο στον φίλο του είπε και ο Γιώργος Μαργαρίτης: «7 μήνες μοιραζόμασταν το ίδιο καμαρίνι στο Playboy. Εγώ αυτό που έζησα με τον Γιάννη δεν το έχω δει σε άλλον τραγουδιστή. Τόσο ευχάριστος άνθρωπος, τόσο έξω καρδιά. Δεν ήξερα να δένω τη γραβάτα μου, μου την έδενε εκείνος κι ακόμα δεν έμαθα να τη δένω».

Διαβάστε επίσης:

NYT: Η Ελλάδα πιάστηκε στα πράσα να πετάει πρόσφυγες στη θάλασσα (video)

Καστοριά: Επέστρεψε στη φύση το ορφανό αρκουδάκι που κατάφερε να επιζήσει (Photos)

Καβάλα: Πατέρας βίαζε την κόρη του για χρόνια – την άφησε έγκυο δυο φορές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 16:21