search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:35
MENU CLOSE

Χανιά: Πέθανε το κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το αγροτικό του πατέρα της

20.05.2023 17:13
nosokomeio_kriti

Κατέληξε στις 3.15, το απόγευμα του Σαββάτου, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, το 2,5 ετών κοριτσάκι που είχε χτυπηθεί από το αυτοκίνητο του πατέρα της στην Κίσσαμο Χανιών.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη από χθες οι γιατροί είχαν ξεκινήσει τη διαδικασία των προβλεπόμενων τεστ για την εξακρίβωση της εγκεφαλικής λειτουργίας του παιδιού, στις οποίες δεν παρουσιάζε καμία αντίδραση.

Για τη διαδικασία είχαν ενημερωθεί προηγουμένως οι γονείς του κοριτσιού, που όλες αυτές τις μέρες παρέμεναν στο ΠΑΓΝΗ, κοντά στο παιδί τους.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Τρίτη (16/5), όταν ο πατέρας της 2,5χρονης επιχείρησε να κάνει οπισθογωνία για να βγει στον δρόμο με το όχημα του, ένα αγροτικό τύπου 4×4, και παρέσυρε το παιδί χωρίς να το καταλάβει.

«Έκανα πίσω με το αυτοκίνητο για να βγω από την αυλή. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα. Δεν το είδα», ήταν τα πρώτα λόγια του τραγικού πατέρα στους αστυνομικούς.

Σε βάρος του 48χρονου οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για σωματικές βλάβες από αμέλεια, ωστόσο μετά τον θάνατο του παιδιού, η κατηγορία ενδεχομένως να αλλάξει.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Τι κάνετε αν βρεθείτε διπλοεγγεγραμμένοι

Euroleague: Μια μέρα για τη μάχη του Ολυμπιακού για το 4ο – Όλα τα δεδομένα

Σκαραμαγκάς: Τραγικό τροχαίο έξω από τη βάση του Πολεμικού Ναυτικού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09