search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 20:18
MENU CLOSE

Αποτελέσματα εκλογών: Οι διάσημοι που έμειναν εκτός Βουλής

22.05.2023 11:20
diasimoi-ektos_voylis-new

Εκτός Κοινοβουλίου έμειναν πολλοί διάσημοι από το χώρο του θεάματος και του αθλητισμού. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, ποδοσφαιριστές δεν κατάφεραν να πείσουν τους πολίτες, οι οποίοι έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στους πολιτικούς, στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Εκτός Βουλής από τη  Νέα Δημοκρατία ο πρώην ποδοσφαιριστής Γιούρκας Σεϊταρίδης, η Νόνη Δούνια, ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης και ο στιχουργός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν εξελέγησαν ο τραγουδιστής των «Ημισκούμπρια», Μιθριδάτης που ήταν στο Νότιο Τομέα, ο ηθοποιός Μάριος Αθανάσιου και η γνωστή σεναριογράφος Άννας Χατζησοφιά.

Από το ΚΚΕ δεν μπήκαν στη Βουλή ο Βαγγέλης Σερίφης (DJ Ricο), η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου, ο Παύλος Ορκόπουλος και η Λίλα Καφαντάρη.

Από το ΜέΡΑ25 έμεινε εκτός ο Αντώνης Ξυλούρης (γνωστός ως Ψαραντώνης), από την Πλεύση Ελευθερίας ο Σπύρος Μπιμπίλας, από το Κίνημα Φτωχών ο Παύλος Κοντογιαννίδης και από την Εθνική Δημιουργία ο Βασίλης Τσιάρτας. 

Διαβάστε επίσης:

Ζαχαριάδης: «Πολλούς από μας δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας, αν δεν ήταν ο Τσίπρας» (video)

Γεωργιάδης: «Στόχος οι 180 βουλευτές για να αλλάξουμε το Σύνταγμα» (video)

Αποτελέσματα Εκλογών 2023: Πόσους σταυρούς πήρε ο Γιώργος Κατρούγκαλος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 20:16