search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 08:48
MENU CLOSE

Γκλέτσος: «Δεν συνετρίβη ο ΣΥΡΙΖΑ, συνετρίβη ο ελληνικός λαός» (Video)

27.05.2023 12:44
GKLETSOS

Την πλήρη στήριξή του στον Αλέξη Τσίπρα, εξέφρασε ο Απόστολος Γκλέτσος υποστηρίζοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι διαπλεκόμενος.

Σε συνέντευξή του στο Mega, ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε τα εκλογικά αποτελέσματα, λέγοντας στον ότι «ο λαός ξεγελάστηκε και έπαθε μια ομαδική παράκρουση».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συνετρίβη, συνετρίβη ο ελληνικός λαός. Έπαθε ομαδική παράκρουση. Ψηφίστηκε η πολιτική Μητσοτάκη και μιας παρέας του, εμένα με τρομάζει αυτή η παρέα. Σίγουρα υπήρξαν λάθη, κυρίως στο επικοινωνιακό κομμάτι», τοποθετήθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Τσίπρα. Κατάλαβα ότι δεν είναι διαπλεκόμενος. Αυτά που έρχονται είναι Αρμαγεδδών, ενδεχομένως τον φύλαξε ο Θεός», συμπλήρωσε.

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά του, ερωτηθείς εάν θα συνεργαζόταν με τους Κιμούλη, Φιλιππίδη και Λιγνάδη, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε χαρακτηριστικά: «Ο Λιγνάδης δεν υφίσταται ούτε για το θέατρο ούτε για την κοινωνία. Δεν θα συνεργαζόμουν με τον Γιώργο Κιμούλη, δεν θέλω να εμπλακώ, δεν θέλω να βαραίνει η ψυχή μου, θέλω να είναι ήρεμη σε αυτή την ηλικία η ψυχή μου παρά να εμπλακώ ποιος την έχει μαγαλύτερη… την αξία».

Αν θα έβλεπε τον εαυτό του στη θέση μιας κριτικής επιτροπής ενός talent show, απάντησε: «Αν μου το πρότειναν θα πήγαινα γιατί είναι εύκολα τα λεφτά».

Διαβάστε επίσης:

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Οι ευχές της Finos Film για τα γενέθλιά της

Χρηστίδου: «Έχουμε τέτοιο καημό για τον γάμο του Μουζουράκη;» (Videos)

Ράνια Θρασκιά: Κρατάω µακριά από τη δηµοσιότητα την προσωπική µου ζωή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 08:44