search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 03:30
MENU CLOSE

Καινούργιου: Ένταση με Μικρούτσικο – «Μη μου λέτε να μην τον αφήσω να μιλήσει» (Video)

13.06.2023 13:10
kainoyrgioy-mikroytsikos-new (3)

Ιδιαίτερη ένταση επικράτησε στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα” ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Κατερίνα Καινούργιου, όταν ο παρουσιαστής θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του γύρω από το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αφορμή στάθηκε η συζήτηση γύρω από το αυριανό κάλεσμα του Alpha προς τους δημοσιογράφους.

«Έχω ανάγκη να εξηγηθούν κάποια πράγματα, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Να μου το επιτρέψετε, παιδιά», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με την Κατερίνα Καινούργιου να παίνρει τον λόγο.

«Θέμη, παιδιά, από πάνω σας καταλαβαίνω να μη θέλετε όμως οφείλω να σεβαστώ τον άνθρωπο που έχω κάτω. Θέλετε να ρίξετε μαύρο; Δε μπορώ να κάνω κάτι. Ο Ανδρέας δε φοράει ακουστικό και οφείλω να τον σεβαστώ» είπε ενοχλημένη, απαντώντας προφανώς στις υποδείξεις των συνεργατών της από το κοντρόλ.

«Δεν είναι «συνεχίστε μόνοι σας», θα φύγω κι εγώ τότε. Δε μπορώ, βοηθήστε με. Δε μπορώ να φωνάζετε από πάνω δέκα άνθρωποι “μην τον αφήσετε να μιλήσει”. Ειλικρινά» είπε εκνευρισμένη και συμπλήρωσε:

«Το να τον γειώνω και να του λέω όχι συνέχεια δεν μου κάνει καλό κι εμένα. Γιατί μου το κάνετε όλοι αυτό; Είναι ένας άνθρωπος που έχει μία πορεία στην τηλεόραση, είναι σε αυτή την εκπομπή και τον σέβομαι σαν προσωπικότητα. Μη με φέρνετε όλοι σε δύσκολη θέση, θέλω να του δώσω τον λόγο».

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Κοργιαλάς: «Είχε μαχαιρώσει τα λάστιχα της μηχανής μου, παραλίγο να σκοτωθώ» (Video)

Μιμή Ντενίση: «Ελπίζω να γίνει διεθνής η νέα μου σειρά»

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Το ημερολόγιο από το 1987 και η προδοσία στη ζωή του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46