search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 15:20
MENU CLOSE

Κόρινθος: Σκύλος-«χάτσικο» δεν λέει να φύγει από τον τάφο του ιδιοκτήτη του (Video)

14.06.2023 11:06
skylos new

Kοιμάται κάθε μέρα στον τάφο του ανθρώπου που το μεγάλωσε. Δεν απομακρύνεται καθόλου ούτε όταν ξυπνάει. Κάθεται υπομονετικά και τον… περιμένει. Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι έφυγε απο τη ζωή πριν απο ένα μήνα.

Ο σκύλος, λένε, είναι ο πιο πιστός και καλός φίλος του ανθρώπου, και αυτό το σκυλάκι το αποδεικνύει αφού δεν εγκατέλειψε τον άνθρωπό του ακόμα και μετά τον θάνατο.

Ο άνθρωπός του έφυγε από τη ζωή πριν ένα μήνα αλλά αυτό συνεχίζει να κοιμάται στον τάφο του, στο κοιμητήριο Χιλιομοδίου του Δήμου Κορινθίων.

Στο μικρό σκυλάκι, που δεν φεύγει από το νεκροταφείο, δίνουν τροφή και νερό οι κάτοικοι του χωριού.

Ποιος ήταν ο «Χάτσικο»

Ο Χάτσικο ήταν ένας λευκός σκύλος ράτσας Ακίτα ο οποίος γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου του 1923, στην πόλη Οντάτε της Ιαπωνίας. Έγινε διάσημος για την αξιοθαύμαστη αφοσίωση στον κύριό του, στον οποίο έμεινε πιστός για όλη του την ζωή.

Η ιστορία του Χάτσικο μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο το 2009 με τον τίτλο Hachiko: A Dog’s Story (Χάτσικο: Η ιστορία ενός σκύλου) στην οποία, εκτός από τον “Χάτσικο” πρωταγωνιστεί ο Ρίτσαρντ Γκιρ στον ρόλο του καθηγητή – κυρίου του σκύλου. Η ταινία είναι παραλλαγή της πραγματικής ιστορίας και εκτυλίσσεται στις ΗΠΑ, στη σημερινή εποχή.

Διαβάστε επίσης

Αχαϊα: Βρέθηκε κρεμασμένος σε ελιά πατέρας δύο παιδιών – Το σημείωμα που άφησε

Διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό: Πώς το τζιπ του ΣΚΑΪ κατέληξε στους μπράβους της νύχτας (Video)

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Απορρίφθηκε η παραίτησή του από την έφεση – Κανονικά η δίκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 15:17