search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 22:04
MENU CLOSE

Σέρχιο Ρίκο: Ξύπνησε από το κώμα ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν

19.06.2023 19:04
serxio-new

Ευχάριστα είναι τα νέα της υγείας του Σέρχιο Ρίκο, καθώς ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν ξύπνησε από το κώμα μετά από 23 ημέρες.

Βυθισμένος σε κώμα από τις 28 Μαΐου μετά από πτώση από άλογο, ο Σέρχιο Ρίκο δίνει σημάδια ανάκαμψης τις τελευταίες ώρες, όπως αποκάλυψε το Telecinco.

Οι γιατροί αποφάσισαν τη Δευτέρα να μειώσουν τις δόσεις καταστολής που χορηγούνται στον Ισπανό τερματοφύλακα της PSG, γεγονός που αναμένεται να οδηγήσει σε σταδιακή ανάρρωση από το κώμα.

Η σύζυγος του Ισπανού τερματοφύλακα Άμπα Σίλβα, παραχώρησε σε δηλώσεις έξω από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Ρίκο και ανέφερε: «Κάνουμε μικρά βήματα μπροστά και η αλήθεια είναι ότι ήδη βλέπουμε φως όλο και πιο πολύ.

Ευχαριστώ το ξενοδοχείο και το προσωπικό που μας συμπεριφέρθηκε απίστευτα όχι μόνο στον Σέρχιο, αλλά και σε όλους τους ασθενείς. Ευχαριστώ τον Θεό και όλους που μας έστειλαν μηνύματα δύναμης. Προχωράμε μπροστά και είμαστε περισσότερο αναζωογονημένοι. Ήξερα από την αρχή ότι θα πάει μπροστά επειδή είναι πρωταθλητής».

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Σλούκας: «Δεν αρκεί μόνο η αγάπη του κόσμου για να μείνω»

Γιαννακόπουλος: «Θα πολεμάμε μέχρι να σταματήσει η βία στα γήπεδα»

Σοκ στην Premier League: Προπονητής ανακρίνεται για τον βιασμό ανήλικης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 21:56