search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:04
MENU CLOSE

Τρίτωσε το κακό…

19.06.2023 12:13
mustafa-katranci_1906_1460-820_new
credit: Facebook/@Mustafa Katrancı

Δεν θα διεκδικούσαμε το ρόλο του… μετά Χριστόν προφήτη, ωστόσο γράφαμε ήδη από νωρίς ότι στη ΝΔ υπάρχει φόβος ότι θα… τρίτωσει το κακό με τους βουλευτές που αποσύρουν τις υποψηφιότητές τους για διάφορους λόγους.

Πριν, λοιπόν, αλέκτωρ φωνήσαι, ο Μουσταφά Κατραντζή ανακοίνωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, μετά την αποκάλυψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ότι στο απόρρητο έγγραφο της ΕΥΠ συμπεριλαμβανόταν και το όνομά του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε κεντρική συνεννόηση με την Πειραιώς και ότι κρίθηκε πως η κίνηση αυτή ήταν απαραίτητη για να… απενεργοποιηθεί ο κίνδυνος νέας έντασης στη Θράκη, θέμα, να θυμίσουμε, που σήκωσε πολύ η ίδια η ΝΔ με τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ.

Να προστεθεί, πάντως, ότι με αυτά και με κείνα, η ΝΔ ήδη έχει χάσει τρεις υποψηφίους και ότι μένει ακόμα μια εβδομάδα για τις εκλογές…

Διαβάστε επίσης:

Περιφέρεια Αττικής: Ο «Πελεγρίνης» ήταν η… αρχή – Με ποιους συζητάει ο Πατούλης

ΜέΡΑ25: Τα κορυφαία πρώην στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζουν Βαρουφάκη σε αυτές τις εκλογές (Photo)

Άγριος καυγάς Λένας Διβάνη – Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:04