search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:03
MENU CLOSE

Τσαπανίδου: Καταπέλτης για Μητσοτάκη και ΝΔ το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων για τα Τέμπη (video)

20.06.2023 12:56
TEMPI_SIMEIO

«Το πόρισμα των δικαστικών εμπειρογνωμόνων είναι καταπέλτης για τη ΝΔ» αλλά και για τον κ. Μητσοτάκη, αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου σχολιάζοντας το πόρισμα για τα Τέμπη που παραδόθηκε χθες στον εφέτη ανακριτή.

Δεν παραλείπει να αναφέρει πως ενώ το πρόβλημα εντοπίζεται στα συστήματα ασφαλείας που δεν λειτουργούσαν «πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η ΝΔ έχει απαλείψει από το Ταμείο Ανάκαμψης τα έργα τηλεδιοίκησης, με αποτέλεσμα η ολοκλήρωσή τους να παραπέμπεται στις καλένδες».

Αναλυτικά η δήλωση της Πόπης Τσαπανίδου:

«Τρεις μήνες μετά την τραγωδία των Τεμπών, όπου έχασαν τη ζωή τους 57 συνάνθρωποί μας, έρχονται στο φως τα αιτία του δυστυχήματος που μας συγκλόνισε όλους. 

Το πόρισμα των δικαστικών εμπειρογνωμόνων είναι καταπέλτης για τη ΝΔ. Περιγράφει εικόνα απόλυτης διάλυσης στον σιδηρόδρομο και ξεκαθαρίζει ότι δεν λειτουργούσαν τα συστήματα ασφαλείας που θα είχαν αποτρέψει την τραγωδία. 

Είναι καταπέλτης όμως και για τον κ. Μητσοτάκη προσωπικά, που έσπευσε να βγάλει πόρισμα και να μιλήσει για ανθρώπινο λάθος. 

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η ΝΔ έχει απαλείψει από το Ταμείο Ανάκαμψης τα έργα τηλεδιοίκησης, με αποτέλεσμα η ολοκλήρωσή τους να παραπέμπεται στις καλένδες.

Τα ψέματα και η κοροϊδία κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος τους. Όμως το αίτημα για δικαιοσύνη και για ασφαλείς μεταφορές γίνεται ακόμη πιο επιτακτικό».

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Επίθεση στον Σκυλακάκη – «Ομολόγησε την αναξιοπιστία της Νέας Δημοκρατίας»

Λοβέρδος για Μπουρχάν Μπαράν: Αν δεν είχε ανασκευάσει, θα τον είχα πετάξει από το παράθυρο! (video)

Γιατί ο Τσίπρας δεν σήκωσε το γάντι μετά την απόσυρση Κατραντζή από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:03