search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:38
MENU CLOSE

Σπαρτιάτες: «Του νόου ας μπέτε» θέλουν οι «χαλαροί» Κικίλιας-Βορίδης

27.06.2023 16:24
voridis-kikilias-2-new

Να τους δώσουμε μια ευκαιρία για να… γνωριστούμε καλύτερα, θέλει μετά το Μάκη Βορίδη και ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος δεν βλέπει καμία σύνδεση του Ηλία Κασιδιάρη με το κόμμα «Σπαρτιάτες», οι οποίοι ευχαρίστησαν τον υπόδικο νεοναζί που τους «έσπρωξε» στη Βουλή.

Πρώτος ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος σε ερώτηση σχετικά με το νομοσχέδιο για το μπλόκο Κασιδιάρη ανέφερε ότι, «σε νομικό επίπεδο δεν υπήρξε καμία αδυναμία, εξαντλήθηκε κάθε περιθώριο που είχε το κοινοβούλιο να παρέμβει και ο Κασιδιάρης δεν έχει συμμετάσχει στις εκλογές», ενώ στη συνέχεια μίλησε και για τους «Σπαρτιάτες».

Αναφέρθηκε στις δηλώσεις του αρχηγού των «Σπαρτιατών» το βράδυ των εκλογών, όπου ευχαρίστησε τον Κασιδιάρη για την «ώθηση» που έδωσε στο κόμμα για να μπει στη Βουλή, ο κ. Βορίδης εμφανίστηκε χαλαρός και είπε ότι, «αυτά όλα έχουν πέσει στην αντίληψή μας και είναι υπό αξιολόγηση», αρνούμενος να κάνει περαιτέρω σχόλια, ενώ για την είσοδο ακροδεξιών κομμάτων στη Βουλή, παρατήρησε ότι, «δεδομένου ότι η ΝΔ αύξησε τα ποσοστά της από τις εκλογές του 2019, αυτό που συμβάλει σε αυτό το κατακερματισμένο σκηνικό της αντιπολίτευσης, οφείλεται στην… κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ».

Τη σκυτάλη πήρε ο Βασίλης Κικίλιας μιλώντας στον ΑΝΤ1, όπου κάλεσε να μη βγάλουμε συμπεράσματα πριν τους… γνωρίσουμε. Για τις σχέσεις με Ηλία Κασιδιάρη είπε «θα δούμε» και πρόσθεσε πως «Εγώ δεν θα έβαζα ακριβώς στην ίδια μοίρα όλους πριν τους δούμε κιόλας. Γιατί, προσέξτε, τους πιο πολλούς δεν τους γνωρίζουμε… να καταλάβει ο κόσμος και η κοινωνία τι είναι ο καθένας από αυτούς. Μπορούν να αρθρώσουν πολιτικό λόγο; Υπάρχει αξιακός κώδικας; Δεν υπάρχει; Υποδύονται κάτι το οποίο δεν είναι; Είναι σημαντικό γιατί είναι και παιδευτικό, δίνεται η δυνατότητα στον κόσμο να καταλάβει τι ακριβώς έχει γίνει».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: «Στη “Δεξιά του Κυρίου” τα αυτονόητα δικαιώματα των γυναικών δεν έχουν θέση»

Αυτές είναι οι ημερομηνίες των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών το φθινόπωρο – Πότε ξαναψηφίζουμε

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Η νέα υφυπουργός του Μητσοτάκη που είναι κατά των αμβλώσεων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:38