search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:37
MENU CLOSE

Δημήτρης Σταρόβας: «Δεν ξέρω αν έχω σκεφτεί να αλλάξω σεξουαλικό προσδιορισμό» (Video)

29.06.2023 14:54
starovas-new

Στις επιλογές που έχει κάνει κατά τη διάρκεια της πορείας του στην τηλεόραση μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στον σεξουαλικό του προσδιορισμό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», ο καλλιτέχνης ερωτήθηκε για όλους τους τομείς με τους οποίους έχει καταπιαστεί επαγγελματικά, με τον ίδιο να επισημαίνει ότι αν του ζητούσαν να κρατήσει ένα μόνο, θα κρατούσε τη μουσική.

«Δεν ξέρω αν έχω σκεφτεί να αλλάξω σεξουαλικό προσανατολισμό», είπε χιουμοριστικά και πρόσθεσε: «Με βολεύει και το εκμεταλλεύομαι όλα αυτά τα χρόνια, γιατί αυτό το “περσόνα-πασπαρτού” μου μπαίνει παντού. Αφού ξεκαθαρίσω βέβαια, πως εγώ μέσα μου νιώθω ότι το κύριο αντίκείμενό μου είναι η μουσική. Αν μου πεις “πέτα όλα τα άλλα και κράτα ένα”, αυτό θα κρατήσω».

«Δεν έχει να κάνει τόσο με τον βιοπορισμό, δεν σου δίνει τη δυνατότητα να πεις ότι τελείωσες με αυτό. Το “εκμεταλλεύομαι” λοιπόν, κι αυτό μου δίνει την ευκαιρία να βρεθώ και σε ένα σίριαλ και σε μια εκπομπή. Τα κάνω όμως, όλα με αγάπη. Με ευχαριστούν το ίδιο.

Επειδή στην εποχή που ζούμε, πολύ εύκολα μαζικά έχουν όλοι άποψη για τα πάντα, κάνεις κάτι και γίνεται ό,τι γίνεται. Υπήρξαν κάποιες φορές, που έκανα “εκπτώσεις” σε εισαγωγικά», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης:

Βούλα Πατουλίδου: «Παλιά ήμουν πολύ μυώδης, μου έχουν πει ότι είμαι σαν τραβεστί» (video)

Μόνικα Μπελούτσι: Αποκάλυψε με ποιον κοιμάται τα βράδια! (Photos)

Πιτ Ντέιβιντσον: Σε κέντρο αποτοξίνωσης εισήχθη ο κωμικός ηθοποιός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:36