search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:34
MENU CLOSE

Βούλα Πατουλίδου: «Παλιά ήμουν πολύ μυώδης, μου έχουν πει ότι είμαι σαν τραβεστί» (video)

29.06.2023 13:09
voula-patoulidoy

Η Βούλα Πατουλίδου παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Η Ολυμπιονίκης μίλησε για τα σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς, για το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο αλλά και για τον γιο της.

«Παλιά ήμουν πολύ μυώδης και κάποια ρούχα δεν μου ταίριαζαν. Δεν φορούσα ποτέ εξώπλατο για να μη με βλέπουν έξω και να λένε “ποιος είναι αυτός”. Μου έχουν πει ότι είμαι σαν τραβεστί».

Η Βούλα Πατουλίδου είπε στη συνέχεια: «Είμαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων. Πήγα και έφτιαξα τα σπυράκια μου όταν μου το ζήτησε ο γιος μου. Ο γιος μου, μοιάζει στον πατέρα του, είναι σαν Νορβηγός ξυλοκόπος. Εννοείται ότι γυμνάζομαι ακόμα. Ο σύζυγος μου έπαθε έμφραγμα και πνευμονικό οίδημα. Έχουν υπάρξει κρίσεις στον γάμο μου. Και οι δυο γονείς μου ήταν συντηρητικοί, ήταν αρνητικοί στον αθλητισμό».

Για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992, η Βούλα Πατουλίδου είπε: «Ήταν μια μαγική στιγμή. Η δικαίωση ήταν όταν πήγα στην Φλώρινα, στον τόπο μου, γιατί ο πατέρας έφυγε διωγμένος από εκεί. ‘Ένας θαυμαστής μου έδωσε 100 τριαντάφυλλα. Η μαμά μου με γέννησε στο σπίτι με μαμή».

Διαβάστε επίσης:

Μόνικα Μπελούτσι: Αποκάλυψε με ποιον κοιμάται τα βράδια! (Photos)

Πιτ Ντέιβιντσον: Σε κέντρο αποτοξίνωσης εισήχθη ο κωμικός ηθοποιός

Καλομοίρα: «Κατηγόρησε το παιδί μου που είχε θέμα και τσακώθηκα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:34